Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

falpanel-kerma

blogavatar

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! Design falburkolat megoldások!

Utolsó kommentek

Új KERMA műbőr falpanel alakzatok!

A Kerma műbőr falpaneleket már több mint 8 éve gyártjuk és az évek alatt, már több ezer elégedett ügyfelünk otthonát díszítik falpaneljeink. Standard választékunk újabb mintákkal, alakzatokkal bővült!

Az általunk készített KERMA falpanelekből tv falak, ágyvégek, falvédők, előszobafalak és egyéb design faburkolat megoldások születtek. Eddig 5 különböző négyzet és téglalap formák voltak elérhetőek, de mostantól már két háromszög, egy hexagon és egy rombusz alakzat is rendelhető. 

A különböző alakzatokat úgy terveztük, hogy akár egymással is kombinálhatóak. Ennek és a több mint 100 különböző rendelhető műbőr választékunknak köszönhetően a variációs lehetőség szinte végtelen! Webáruházunkban megtekinthető és megrendelhetőek a dekorpanelek. Szívesen segítünk ingyenes tervezéssel és tanácsadással, valamint igénybevehető a szintén ingyenes online tervező programunk is, mellyel bárki megtervezheti saját falvédőjét, tv falát, ágyvégét, előszobafalát. 

Gyártási időnk 4-6 hét. Rendelést webáruházon keresztül, vagy e-mailben tudunk fogadni. Az elkészült falpaneleket GLS-el szállítjuk az ország bármely pontjára. A szállítási költség 20.000 felett ingyenes, alatta 1990Ft. 


Kerma műbőr falpanelek rendelhetőek akár bionemez bevonattal, vagy hamarosan elérhető lesz egy textil kollekciónk is.

Tekintsd meg itt a KERMA falpaneleket: KERMA

Ingyenes színmintákat is igényelhet a KERMA műbőrökből, melyeket postai úton küldünk.
Itt kérheti a mintákat: Ingyenes színminta

Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a műbőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket. 

Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf

Felhasználási terület: A műbőrpanelek különlegessé tesznek minden teret, illetve még kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságukkal tovább növelik a komfortérzetünket. Bátran alkalmazhatjuk őket a lakás minden helyiségében az előszobától a hálószobáig. Nagyon jól mutat például ágyvégként, vagy előszobában, de nagyon hangulatos és meghitt hangulatot kölcsönöz hálószoba fal dekorációként is. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket. 

bőrpanelek tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. 

A műbőrpaneleknél az újdonság abban rejlik, hogy a 10 különböző alakzatban gyártott falpanellel számtalan minta kirakható és különleges, dekoratív falfelületeket kapunk a segítségükkel. A több méret mellé több mint 100-féle szín is párosul, így szinte végtelen számú a lehetséges variáció. 
A panelek alapesetben szivaccsal készülnek, de kérhetők szivacs nélkül vagy vastagabb szivaccsal is, így tovább fokozható a 3D-s hatás.

Egyedi méretű paneleket is legyártunk +25% felár ellenében.

Falpanel tervező programunk segítségével megtervezheti falvédőjét. Itt 5 standard falpanelünkből tud tervezni.

Illetve igényelhet INGYENES KIOSZTÁSI TERVET is. Írjon nekünk az info@kerma.hu email címre.

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!  www.kerma.hu

#burkolatok #kerma #kermadesign  

 

Tovább

Street Style a nappalidba!

 

 

www.kerma.hu  #falburkolat #design otthon lakberendezés

Aki szereti a hangulatos, kicsit undergroundos vonalat, annak a street style-al is megéri kísérleteznie. A hatás nem marad el: a füstös new yorki utcák, vagy a bronxi negyed egy kis szelete egész más hangulatot ad majd.

Mi jut eszünkbe a new yorki utcákról? Graffitik, plakátok, vörös téglás épületek, sárga taxik,modern és régi stílusú épületek találkozása, neon fények és persze a nyüzsgő, élettel teli, vibráló hatás.

A falakat dekorálhatjuk falpanelekkel, akár kifejezetten hexagon alakú falpaneleket helyezhetünk fel elszórtan - ezek lehetnek textilbőrrel burkolt darabok vagy hexagon formájú kép. Ha ragaszkodunk a téglamintához, akkor különböző PVC, öntapadós tapétát is
feltehetünk: egyszerű,praktikus és olcsó megoldás, sima falfelület szükséges hozzá és egy kis kézügyesség mindössze! Ehhez dekorációnak jöhet egy graffitizett vásznon, egy Andy Warhol-féle Marilyn Monroe replika plakát vagy akár egy világító neonfelirat. A füstös hatás
kedvéért matt fekete, vagy sötétbarna bútorokkal tudnánk elképzelni az összhatást. Ha nem matt fekete az asztalunk, de mindenképp úgy gondoljuk, hogy alakjában passzolna a nappalihoz ismét segítség lehet a matt fekete öntapadós fólia használata.

Ehhez passzolnak a bőr ülőgarnitúrák illetve a fából készült dekorációs elemek - ha szeretnénk hogy egy apró vibrálás is teret kapjon, dekoráció gyanánt vegyünk egy élénksárga vezetékes telefont! Persze, nem kötelező darab, hogy telefont válasszon az ember - ha van olyan dekorációs tárgyunk, ami a szívünkhöz nőtt megoldható, hogy sárga
neon festékkel lefújjuk - egyedi lesz és mégis személyes!

Ha túl keménynek érezzük az összhatást, hiányoljuk a melegséget vegyünk díszpárnákat és olyan párnahuzatot válasszunk hozzájuk, ami lehetőleg puha anyagú - akár velúr, vagy műszőrme jellegű. Nyugodtan kísérletezzünk! Ezt akár megtoldhatjuk egy kerek szőnyeggel is a kanapé előtt vagy a dohányzóasztal alá.

streetstyle-t nem nehéz lemodellezni saját otthonunkban csak egy kis tervezésre van szükség: a végeredmény pedig egyenesen magával ragadó lesz!

Minden stílushoz tudunk falburkolatot ajánlani! Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

 

Tovább

Tervezz falvédőt, ágyvéget, tv falat a Kerma falpanel tervezővel!

falpanel falburkolat kerma kermadesign dekor otthon lakás lakberendezés felújítás bőrpanel falburkoló panel

Az ötlettől a kivitelezésig sok-sok lépés van - a legsarkalatosabb pontja, a nagy kérdés mindig az, hogy ami a fejünkben van, átültethető -e a valóságba - emiatt is nagyszerű ötlet a Kerma Design falpanel tervezőfelülete.

Az ötlettől a kivitelezésig sok-sok lépés van - a legsarkalatosabb pontja, a nagy kérdés mindig az, hogy ami a fejünkben van, átültethető -e a valóságba - emiatt is nagyszerű ötlet a Kerma Design falpanel tervezőfelülete.

Első lépések


Egyszerű, de nagyszerű. A felületen elsőként megadhatjuk a kívánt falméretet, amelyet szeretnénk, majd a több mint 100 különböző műbőrből válogathatunk, melyek 3 kategóriába vannak rendszerezve. Ezeket az áruk alapján Bronze, Silver és Gold kategóriáknak neveztük el.  Am KERMA falpanel tervező programnak nagy előnye, hogy képpel, méretekkel és árakkal van ellátva, így pontosan tervezhetünk és kalkulálhatunk az árakkal.
A tervezővel a maximális méret 400 x 300 cm-es magasságig lehet, ha ennél nagyobb felületet szeretnénk, akkor az ügyfélszolgálatot kell keresnünk, ahol minden kérdésünkre választ kaphatunk.

KLIKK a Falpanel tervező programhoz: TERVEZEK

Induljon a tervezés

Ha megadtuk a tervezni kívánt dekoráció méretét, akkor egy rácsozott területet fogunk látni, mely a legkisebb (12,5x12,5cm) méretű falpanel méretével van felosztva. Ide tudjuk a képernyő bal oldalán található műbőr anyag választóból kiválasztani a kívánt színű és méretű paneleket, melyeket kattintással tudunk a tervező felületre varázsolni. A tervező felületen a panelek minden irányban eltolhatóak, áthelyezhetőek. Töltsük ki a teljes felületet a panelekkel és kész is tervünk! 

Kész a terv, következő a kivitelezés


A tervezővel készített látványterv alapján megrendeljük az adott falpaneleket, majd a ragasztót is - nagy előny, hogy nem kell máshol keresnünk, hanem már a Kerma Designnál azonnal ajánlanak számunkra megfelelő ragasztót is, ami a falpanelekkel együtt érkezik. Ha nem akarjuk megrendelni a tervezett dekorációnkat, akkor lehetőség van a terv lementésére a számítógépünkre. A program előnye, hogy folyamatosan láthatjuk, hogy az adott dekoráció mennyibe fog kerülni.

Kerma tervező programmal falvédők, tv falak, ágyvégek, előszoba faldekorációk és egyéb design faldekorok készíthetőek. Igény esetén a panelek felrakására,kivitelezésére is tudunk ajánlani szakembert, ennek feltételeiről érdemes az ügyfélszolgálaton érdeklődni. Ha nem lennénk biztosak benne, hogyan fog a való életben festeni a remekmű, akkor lehet kérni ingyenes színmintát a Kerma Designtól, hogyan is fog a valóságban festeni az a szín. A kért mintkat postán küldjek el kb 1 héten belül. 

Összességében ez a program óriási előnyt jelent azok számára, akik szeretnek elsősorban úgy tervezni, hogy látják is a leendő végeredményt. A legutolsó négyzetméterig megtervezhetjük, játszhatunk a színekkel, a panelek méretével - kreatívan alkothatunk és ha elkészült, bátran mondhatjuk az ismerőseinknek, hogy bizony, mi terveztük és kiviteleztük is :)

Ha nem szeretnél saját magad tervezni, akkor mi is szívesen tervezünk Neked, mely természetesen egy ingyenesen választható szolgáltatásunk! Ha pedig kész termékeinkre vagy kíváncsi, akkor azokat itt rendelheted meg: 

KERMA falvédők    KERMA előszobafalak    KERMA faliképek

falpanel falburkolat kerma kermadesign dekor otthon lakás lakberendezés felújítás bőrpanel falburkoló panel

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! 

falpanel falburkolat kerma kermadesign dekor otthon lakás lakberendezés felújítás bőrpanel falburkoló panel

PVC falpaneljeinket ismered? KLIKK ide: PVC BURKOLATOK

falpanel falburkolat kerma kermadesign dekor otthon lakás lakberendezés felújítás bőrpanel falburkoló panel

https://www.kerma.hu/kerma-design-hirlevel/

Tovább

Olcsó, praktikus falburkolat megoldás a Polistar falpanelek!

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

Szeretnéd az otthonod, lakásod még szebbé tenni? Olyan falburkolatot keresel amihez nem kell szakember, nem kerül sokba és mégis szuper a végeredmény? A Polistar falburkoló panelek erre kiválóan alkalmasak!

Webáruházunkban jelenleg már több mint 2000 különböző falburkolat található. Ezek nagyon sok anyagból, színben és formában elérhetőek. A legtöbb falburkolat előnye, hogy házilag felrakható, így nem kell várni a mesterre és a költségeken is spórolhatsz! Az egyik ilyen klassz falburkolat a Polistar 3D-s panelek! Ezt szeretnénk most Neked ajánlani!

Polistar falpanelek egy könnyű, jól vágható anyagból, polisztirolból készülnek. Erre talán többen ismerik a hungarocell kifejezést. A hungarocell egy műanyag típusú anyag, ami könnyű és hang- és hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik. Általában az építőiparban használják szigeteléshez, valamint a csomagolástechnikában készítenek belőle különböző csomagoló anyagokat, dobozokat stb. A lakberendezésben először ez az anyag mint álmennyezet kezdett megjelenni. Ezt fejlesztették tovább és ma már különböző 3D-s falpanelek, falburkolatok is megjelentek a gyártóknál. Az egyik ilyen burkolat típus a beltérre alkalmas Polistar!

Hova alkalmas ez a falpanel? 

Beltéri használatra lett kifejlesztve, így nagyon jó lakásdekorációt készíthetsz belőle. Alkalmas a mennyezetre, készülhet belőle dekoratív tv fal, rakhatjuk a hálószobába az ágy feletti részre, nagyon jól mutat a nappaliban, tehetjük az étkezőbe, vagy a dolgozószobába is. Számos mintában kapható, így biztos hogy találsz olyat, ami elnyeri a tetszésed!

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

Polistar falpanelek előnyei:

-Szakember nélkül felrakható

-Könnyű anyag, jól vágható

-Jól festhető bármilyen színre

-Gyári színekben is kapható

-Változatos mintákban kapható

-Olcsó ár

Az előnyökről bővebben: 

Manapság nagyon nehéz és költséges jó szakembert találni, ha felújításról, vagy építkezésről van szó. Szerencsére a Polistar panelek előnye, hogy akár Te is fel tudod rakni a falra, nem kell hozzá semmilyen szerszám, vagy szaktudás. Egyszerűen felragasztható az adott falra. Webáruházunkban ragasztót is rendelhetsz hozzá. Mivel könnyű anyagból készül, nem nehéz a mozgatása, a falra ragasztva egyből ott marad, nem fog lecsúszni, illetve a gyengébb falak is elbírják, nem terheli azokat. Bármilyen beltéri vízesbázisú festékkel festheted, illetve vannak gyári színek is például arany, szürke, kék, zöld, valamint már betonhatású felülettel is elérhető. Az ára pedig nagyon kedvező, hiszen a festhető változat csak 1690Ft/m2 a színes típusok pedig 1990Ft/m2-be kerülnek.

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

Jelenleg már az egyik legkedveltebb falpanel típus a webáruházunkban, mely a fent felsorolt kedvező tulajdonságainak köszönhető! Próbáld ki Te is, legyél kreatív, szépítsd otthonod! Az elkészült faldekorációdról küldj képeket, melyekért KUPONT küldünk cserébe! Ha bármilyen kérdésed van a termékkel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken, ügyfélszolgálatunk szívesen segít bármiben! 

WEBÁRUHÁZUNKBN ITT TALÁLOD A PANELEKET: POLISTAR

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

Tovább

Stresszmentes övezet

A tavalyi év, illetve a jelenlegi év is bőven kiveszi belőlünk az energiát - akik otthonról dolgoznak, vagy akiknek a gyerekek otthonról tanulnak, mind plusz stresszfaktorként szolgál a mindennapokban. Ezért is fontos, hogy legyen egy hely, ahová elvonulhatunk a nap végén - ha van egy plusz helyiségünk, ahol megtehetjük, alakítsuk át tökéletes stresszmentes övezetté!

Stressz, kizárva
Zárható szoba legyen, ez az elsődleges szempont. Fontos, hogy azalatt az idő alatt, amíg bent vagyunk, relatíve a külvilág kizárható legyen - akár az internet és a telefon is mellőzhető, arra a pár órára.


Szoba kialakítása
Ha teljes egészében újra szeretnénk renoválni a szobát, vágjunk bele! Már ez is felér
egyfajta terápiával - amíg kiválasszuk a színeket, a dekorációt, mind-mind kreatívan és pihentetően töltött idő. A minimal stílus az, ami leginkább közkedvelt, mivel a túldíszítettség zavaró, feszültségkeltő lehet. A falakat azonban nem muszáj szimplán festeni - alkalmazhatunk falpaneleket is. Akár nyomtatott falpaneleket is használhatunk - egy kedves családi kép, a kiskedvencünk fotója, egy rajz - ezek a panelek azért is kiválóak, mert van egyfajta zajszűrő hatásuk is, amellett hogy könnyen tisztán tarthatóak és rendkívül tartósak.
Ha nem szeretnénk túl sok dekorációt, akkor egyszínű, de mutatós falpaneleket is
választhatunk. A szoba csak a legfontosabb elemeket kell, hogy tartalmazza - fekvő, vagy ülő alkalmatosságok, némi dekoráció : szőnyeg, zöld növények - a természetközeliség jobb hangulatot ad. Ha nincs lehetőségünk növényekre, használhatunk környezetbarát falpaneleket is - már léteznek cukornádrost őrleményből készültek, vagy épp parafából!


A stresszt sokkal jobban képesek vagyunk levezetni, ha a szoba minket szimbolizál - ha a könyveket kedveljük, vagy épp sudokuzni szeretünk, bátran kuckózzunk be velük a stresszmentes övezetünkbe és élvezzük a kikapcsolódást!
A fényekkel is játszhatunk - egy különleges, de olcsón beszerezhető LED fénysorral
bármelyik szobát könnyedén feldobhatjuk és a hangulatunkhoz tudjuk igazítani a szoba színét.


Inspirációért látogassák meg a Pinterest oldalunkat!

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

Tovább