Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

falpanel-kerma

blogavatar

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! Design falburkolat megoldások!

Utolsó kommentek

ZICARO gipsz falpanelek

ZICARO falpanel egy különleges stílust képviselő, design falburkoló panel.  Anyaga polymer gipsz, felülete pedig a látszóbetonhoz hasonló.  A négy minta (Axial-Wega-Equil.Quest) egymással kombinálható a kialakított méretüknél fogva. Így a négy panel segítségével rendkívül  változatos falfelületeket, mintázatokat alakíthatunk ki. Természetesen akár egy minta is önmagában  tökéletes megoldás.  A falburkolat anyaga CRYSTAL-X, mely egy nagy keménységű, ütésálló polymer gipsz, ami ellenáll a nedvességnek, mosható felület. Ezenkívül nem gyúlékony, környezetbarát, egészségre káros anyagokat nem tartalmaz.

Rögzítése:

A ZICARO falpanelek rögzítése könnyű, semmilyen alapozást, kezelést nem igényelnek a panelek. A felrakás ragasztással történik. Ragasztáshoz használhatjuk a Rigips Rifix ragasztógipszet. A panelek anyagában színezettek. A felület további festést, színezést nem igényel.  A panelek vághatóak, de a különleges minta miatt nem célszerű. Lehetőség szerint  a burkolásra szánt  falfelület egész paneleket tartalmazzon. 

A gipsz mint alapanyag, egy kedvelt és több területen is előszeretettel alkalmazott anyag az építőiparban. Ezt a sok jó tulajdonsággal rendelkező anyagot a mai modern belsőépítészet is megtalálta, így ma már nagyon sok helyen gyártanak belőle, különböző méretekben és mintákban, dekoratív falpaneleket, beltéri falburkolatokat.

A gipsznek több típusa is létezik, felhasználási területenként eltérő tulajdonságokkal. A falpanelek esetében a legjobb tulajdonsága, hogy egy könnyen alakítható anyag a gyártás során, a kész termék pedig egy kemény, sima felületű, részletgazdag falpanel! A világon nagyon sok cég gyártja, így webáruházunkban is jelenleg több mint 100 különböző gipsz falpanel kapható. A nagyobb súly miatt a szállítási költség magasabb, ezért elsősorban a környező országok gyártóinak a termékeit forgalmazzuk.

A gipsz falpanelekről:

A gipsz mint alapanyag, egy kedvelt és több területen is előszeretettel alkalmazott anyag az építőiparban. Régóta használják az épületdíszítésben, különböző stukkókat, díszítőelemeket gyártanak belőle. A korszerű felhasználása pedig a gipszkartonok alapanyagaként ismert, melyekből beltéri válaszfalak, tűzvédelmi burkolatok, szerelt álmennyezetek készülnek. Ezen kívül a szobrászok kedvelt anyaga is. Ezt a sok jó tulajdonsággal rendelkező anyagot a mai modern belsőépítészet is megtalálta, így ma már nagyon sok helyen gyártanak belőle, különböző méretekben és mintákban, dekoratív falpaneleket, beltéri falburkolatokat. A panelek mérete általában 50x50cm, 60x60xm, 70x70cm, 100x70cm, 100x80cm de ezektől eltérő méretek is léteznek. Az egy méternél nagyobb panelek ritkábbak, mert a nagy súly miatt nehezebb a szállítás, félő, hogy a panelek sérülnek szállítás során, illetve a felrakást is nehezítené a jelentős súly. Egy 60x60cm panel súlya 5-8kg, egy 100x80cm panel pedig 10-13kg is lehet. A gipsz falipanelek vastagsága 1-5 cm között változik, ez elsősorban mintától függ. Az 1cm-nél vékonyabb lapok nem szerencsések, mert nagyobb az esély a sérülésre, ami lehet repedés, vagy törés. A panelek színe fehér, jól festhető. A gipsz falpanelek forma öntéssel készülnek. A formákban megszilárdult, megkeményedett paneleket kiveszik, majd tovább szárítják. A nedves, nem megfelelően kiszáradt panelek sokkal sérülékenyebbek, szállításra, felrakásra alkalmatlanok még. Mivel a gipsz panelek forma öntéssel és nem pl. vákuum formázással készülnek, így a minta folyamatos, nincs megszakítva panelenként, mint például a cukronád, vagy műanyag falpaneleknél látható. Tehát a gipsz falpanelekkel egybefüggő dekor falfelületeket alakíthatunk ki. A panelek egymáshoz hézagmentesen illeszhetőek, az illesztések jól összecsiszolhatóak! Annyira, hogy nem látszanak! Persze ehhez jó szakember is szükséges! A gipsz panelek minden esetben tömörek, nem üregesek, mint esetleg más típusú falpanelek. Felrakásuk ragasztással történik, nagyobb méretű panelek esetében dűbelezéssel is kiegészítve. A dúbelek helye jól eldolgozható, nem láthatóvá tehető. Gipsz falpaneljeink szállítási ideje általában 2 hét. Megrendelés esetén a szállítás minden esetben közvetlenól a gyártótól a megrendelőig történik, nincs közbe iktatva a Kerma Design debreceni telephelye. Erre azért van szükség, hogy minél kevesebbet legyenek a panelek pakolva, csökkentsük a sélrülés esélyét. A fizetés így előre utalással történik. A gipsz falpaneleket azoknak ajánljuk, akik a minőséget tartják elsőnek! Ezek a típusú panelek általában magasabb árkategóriába tartoznak. Talán azért is, mert a mai napig kézzel készülnek, a gyártási folyamatok hosszabbak a csomagolás és a szállítás érzékenyebb és költségesebb. 

ELŐNYEI:

-folyamatos minta

-magas minőség

-tökéletesen illeszthető

-rengeteg minta

-több panel méret

-jól festhető

HÁTRÁNYAI

-magasabb ár

-a felrakás szakembert igényel (festő)

-nehezebb súly

HOL ALKALMAZHATÓ:

-beltérben

-tv falak

-nappali faldekoráció

-hotelek, intézmények

-irodákban

-hálószobákban

Falpanel webáruházunkban már több mint 100 különböző gipsz falpanel közül válaszhatsz számodra megfelelőt! Ide kattintva találod a paneleket:

LOFT DESIGN  ARTPANEL   DUNES    DECOLUX

Tovább

Interjú Barota Melinda lakberendezővel - Panellakások felújítása, ötletek és tanácsok

A kreativitás mindig utat tör magának – ez nem volt másként Melinda esetében sem, aki már gyerekként élvezte, ha a könyvek nagyság szerint sorba voltak állítva Első interjúnk során a panellakásról beszélgetünk.

Tegyük fel adott egy panellakás, frissen vásárolva, nem túl előnyös állapotában. Meglátásod szerint mik az első lépések? Hogyan épüljön fel / szépüljön meg az adott lakás?

Az első dolog amit meg kell fogalmaznunk, hogy mi a felújítás célja, kinek készül a lakás. Teljesen más a végkifejlete annak az otthonnak ahol hosszútávon képzeli el magát egy család, más ha egy fiatalt fog szolgálni az ingatlan pár éven át és megint más ha egy albérlő számára újítjuk fel azt. Ha ezeket a kérdéseket megválaszoltuk, akkor tudjuk személyre szabni a terveket, mind a funkciók kialakítása, mind a színek, stílusok kiválasztása szempontjából. A költségkeret szabhat határokat, de az egyszerűségben is rejlik nagyszerűség, így nem kell lemondani a terveinkről, de érdemes egy fontossági sorrendet felállítani. Az alapok minőségi kivitelezése viszont fontos a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

Panellakás és más társasházi lakások esetén tartsuk be a munkaidőt, amikor mestereink zajolhatnak (hétköznap 8-18 óra között, szombati nap egy kis részében engedélyezett általában, vasárnap és munkaszüneti napon azonban tilos az indokolatlan zajkeltés, természetesen a társasház házirendje ettől eltérhet) és ne felejtsük el értesíteni a szomszédokat egy faliújság kiírással. Nyílászáró cserénél alkalmazkodni kell a ház képéhez és ne felejtsük el az engedélyeket beszerzni például egy kültéri klímaegység fali elhelyezéséhez (ha erkélyen nincs rá mód).

Na de nézzük a design oldalát a felújításnak! Vannak trükkök, melyekkel optikailag tudjuk nagyítani otthonunkat, ezek az apró fogások egy panellakás esetén különösen fontosak. Mire gondolok? Világos falszínekre, tükrök használatára, fények elhelyezésére, álmennyezetbe rejtett ledekre és egy-két olyan apróságra, ami a lakók személyiségét tükrözi és megragadja a tekintetet. Mielőtt megvennénk az első berendezési tárgyat, dekorációs elemet, nézzük át mi mindenre lesz szükség és hála az internet adta információáramlásnak könnyen beszerezhetjük a piac aktuálisan elérhető termékeit, így az összhang ellenőrizhetővé válik. Mert ez a cél! Harmóniát teremteni.

A stílus sokféle lehet. Egyik tulajdonosnak a skandináv stílus tetszik, mást a vintage, vagy a loft vonz. Ki döntött jól? Mindenki. Mindenki, aki a saját stílusát követi Szoktam javasolni, hogy fotómegosztó oldalakról mentsük le a kedvelt enteriőr képeket és látni fogjuk melyik stílus dominál majd a mappánkban, így tudatos vásárlókká válhatunk és egyszerűsíthetjük a beszerzés folyamatát. Ha bizonytalanok vagyunk ezekben, érdemes szakértő segítségét kérni, mivel hosszútávon fogjuk élvezni a felújítás eredményét.

Mit ne tegyünk? A helyiségek egy panellakásban sokszor szűkösek és a falakat sem mozgathatjuk általában, így a minták, sötét színek nagy felületen való alkalmazásával, túl nagy méretű bútorokkal csak tovább rontjuk a helyzetet. A lomos lakás a harmóniát teszi tönkre. Ha nincs helye a vasalódeszkának, ha minden kipakolva van otthonunkban, káoszt érezhetünk. Szortírozzunk, gondoskodjunk tároló helyekről, törekedjünk a letisztultságra.

Ha ideáig eljutottunk, akkor jöhet a dekoráció. A hab a tortán, a lakás dísze. E nélkül csupasz, élettelen tud lenni az összkép. Vannak látványos dekor lehetőségek, például geometrikus mintát ábrázoló falfestések, tapéták, stílusos tükrök, képkeretek, és itt fontos megemlíteni a bőrpaneleket, melyek praktikusak is egyben. Kerülhetnek előszobába az ülőpad mögé, a hálószobában az ágytámla mögé / helyett, vagy épp a gyerekszobába falvédőként….
Számos lehetőség, ahol KERMA textilbőr panelei igényes és egyedi megoldást jelenthetnek. Könnyű felragasztásának hála egy panelben is nagyszerűen alkalmazható és emeli az otthon nívóját. A fényes anyagok eleganciát, a matt felületek természetességet sugallnak. Válasszunk kedvünkre valót!

Ugyanez a kérdéskör akkor is ha az adott panellakás már rendelkezik bútorokkal, de túlzsúfolt, nem túl esztétikus, hogyan indulsz el a felújításban? Mik az alapvető lépések amit megbeszéltek az ügyfeleddel, milyen tanácsokkal, ötletekkel látod el?

Bizony van, hogy túl sok bútor vagy emlék vesz minket körbe és érezzük hogy valamin változtatni kellene, de érzelmileg ragaszkodunk dolgokhoz, vagy szimplán csak sajnáljuk kidobni, mert drágán vettük... ugye ismerős helyzetek? Manapság annyi szemetet termelünk és olyan pazarlás folyik, hogy támogatom az elképzeléseket, melyek újragondolják a régi tárgyak újrahasznosítását. Nem szeretem szórni a pénzt és irracionális költekezéseket folytatni, de szeretem a harmonikus otthonokat, ezért okos döntéseket kell hoznunk.

 

Mi a tanácsom annak aki épp ilyen szobában ülve olvassa a cikket? Hogy képzelje el milyen jó érzés lesz szortírozás után egy rendezettebb szobában pihenni esténként. Tegye dobozba a sok apró kedves emlékeket, nem kell szem előtt lennie mindennek. A kevesebb néha több. Ha szeretjük a dédi fotelét de nem illik a lakásba, akkor kárpitcserével, festéssel újjá varázsolhatjuk. Ha sok családi fotónk van, ne 1-2 darabot tegyünk ki minden falra, hanem válasszunk egy fotófalat és csoportosítsuk oda a képeket, sokkal látványosabb lesz. Ha pedig sajnáljuk kidobni a felesleges bútordarabot, gondoljunk arra, hogy valakinek fel is ajánlhatjuk. Családi otthonokba beadhatjuk, ingyen elvihetőnek meghirdethetjük. Még segíthetünk is vele, hát nem jó érzés!?

Képek:  www.instagram.com/melishdesign

Építőipari és lakberendezési cikkeket itt is olvashatsz: EBAU

 

Tovább

Új KERMA műbőr falpanel alakzatok!

A Kerma műbőr falpaneleket már több mint 8 éve gyártjuk és az évek alatt, már több ezer elégedett ügyfelünk otthonát díszítik falpaneljeink. Standard választékunk újabb mintákkal, alakzatokkal bővült!

Az általunk készített KERMA falpanelekből tv falak, ágyvégek, falvédők, előszobafalak és egyéb design faburkolat megoldások születtek. Eddig 5 különböző négyzet és téglalap formák voltak elérhetőek, de mostantól már két háromszög, egy hexagon és egy rombusz alakzat is rendelhető. 

A különböző alakzatokat úgy terveztük, hogy akár egymással is kombinálhatóak. Ennek és a több mint 100 különböző rendelhető műbőr választékunknak köszönhetően a variációs lehetőség szinte végtelen! Webáruházunkban megtekinthető és megrendelhetőek a dekorpanelek. Szívesen segítünk ingyenes tervezéssel és tanácsadással, valamint igénybevehető a szintén ingyenes online tervező programunk is, mellyel bárki megtervezheti saját falvédőjét, tv falát, ágyvégét, előszobafalát. 

Gyártási időnk 4-6 hét. Rendelést webáruházon keresztül, vagy e-mailben tudunk fogadni. Az elkészült falpaneleket GLS-el szállítjuk az ország bármely pontjára. A szállítási költség 20.000 felett ingyenes, alatta 1990Ft. 


Kerma műbőr falpanelek rendelhetőek akár bionemez bevonattal, vagy hamarosan elérhető lesz egy textil kollekciónk is.

Tekintsd meg itt a KERMA falpaneleket: KERMA

Ingyenes színmintákat is igényelhet a KERMA műbőrökből, melyeket postai úton küldünk.
Itt kérheti a mintákat: Ingyenes színminta

Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a műbőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket. 

Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf

Felhasználási terület: A műbőrpanelek különlegessé tesznek minden teret, illetve még kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságukkal tovább növelik a komfortérzetünket. Bátran alkalmazhatjuk őket a lakás minden helyiségében az előszobától a hálószobáig. Nagyon jól mutat például ágyvégként, vagy előszobában, de nagyon hangulatos és meghitt hangulatot kölcsönöz hálószoba fal dekorációként is. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket. 

bőrpanelek tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. 

A műbőrpaneleknél az újdonság abban rejlik, hogy a 10 különböző alakzatban gyártott falpanellel számtalan minta kirakható és különleges, dekoratív falfelületeket kapunk a segítségükkel. A több méret mellé több mint 100-féle szín is párosul, így szinte végtelen számú a lehetséges variáció. 
A panelek alapesetben szivaccsal készülnek, de kérhetők szivacs nélkül vagy vastagabb szivaccsal is, így tovább fokozható a 3D-s hatás.

Egyedi méretű paneleket is legyártunk +25% felár ellenében.

Falpanel tervező programunk segítségével megtervezheti falvédőjét. Itt 5 standard falpanelünkből tud tervezni.

Illetve igényelhet INGYENES KIOSZTÁSI TERVET is. Írjon nekünk az info@kerma.hu email címre.

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!  www.kerma.hu

#burkolatok #kerma #kermadesign  

 

Tovább

Tervezz falvédőt, ágyvéget, tv falat a Kerma falpanel tervezővel!

falpanel falburkolat kerma kermadesign dekor otthon lakás lakberendezés felújítás bőrpanel falburkoló panel

Az ötlettől a kivitelezésig sok-sok lépés van - a legsarkalatosabb pontja, a nagy kérdés mindig az, hogy ami a fejünkben van, átültethető -e a valóságba - emiatt is nagyszerű ötlet a Kerma Design falpanel tervezőfelülete.

Az ötlettől a kivitelezésig sok-sok lépés van - a legsarkalatosabb pontja, a nagy kérdés mindig az, hogy ami a fejünkben van, átültethető -e a valóságba - emiatt is nagyszerű ötlet a Kerma Design falpanel tervezőfelülete.

Első lépések


Egyszerű, de nagyszerű. A felületen elsőként megadhatjuk a kívánt falméretet, amelyet szeretnénk, majd a több mint 100 különböző műbőrből válogathatunk, melyek 3 kategóriába vannak rendszerezve. Ezeket az áruk alapján Bronze, Silver és Gold kategóriáknak neveztük el.  Am KERMA falpanel tervező programnak nagy előnye, hogy képpel, méretekkel és árakkal van ellátva, így pontosan tervezhetünk és kalkulálhatunk az árakkal.
A tervezővel a maximális méret 400 x 300 cm-es magasságig lehet, ha ennél nagyobb felületet szeretnénk, akkor az ügyfélszolgálatot kell keresnünk, ahol minden kérdésünkre választ kaphatunk.

KLIKK a Falpanel tervező programhoz: TERVEZEK

Induljon a tervezés

Ha megadtuk a tervezni kívánt dekoráció méretét, akkor egy rácsozott területet fogunk látni, mely a legkisebb (12,5x12,5cm) méretű falpanel méretével van felosztva. Ide tudjuk a képernyő bal oldalán található műbőr anyag választóból kiválasztani a kívánt színű és méretű paneleket, melyeket kattintással tudunk a tervező felületre varázsolni. A tervező felületen a panelek minden irányban eltolhatóak, áthelyezhetőek. Töltsük ki a teljes felületet a panelekkel és kész is tervünk! 

Kész a terv, következő a kivitelezés


A tervezővel készített látványterv alapján megrendeljük az adott falpaneleket, majd a ragasztót is - nagy előny, hogy nem kell máshol keresnünk, hanem már a Kerma Designnál azonnal ajánlanak számunkra megfelelő ragasztót is, ami a falpanelekkel együtt érkezik. Ha nem akarjuk megrendelni a tervezett dekorációnkat, akkor lehetőség van a terv lementésére a számítógépünkre. A program előnye, hogy folyamatosan láthatjuk, hogy az adott dekoráció mennyibe fog kerülni.

Kerma tervező programmal falvédők, tv falak, ágyvégek, előszoba faldekorációk és egyéb design faldekorok készíthetőek. Igény esetén a panelek felrakására,kivitelezésére is tudunk ajánlani szakembert, ennek feltételeiről érdemes az ügyfélszolgálaton érdeklődni. Ha nem lennénk biztosak benne, hogyan fog a való életben festeni a remekmű, akkor lehet kérni ingyenes színmintát a Kerma Designtól, hogyan is fog a valóságban festeni az a szín. A kért mintkat postán küldjek el kb 1 héten belül. 

Összességében ez a program óriási előnyt jelent azok számára, akik szeretnek elsősorban úgy tervezni, hogy látják is a leendő végeredményt. A legutolsó négyzetméterig megtervezhetjük, játszhatunk a színekkel, a panelek méretével - kreatívan alkothatunk és ha elkészült, bátran mondhatjuk az ismerőseinknek, hogy bizony, mi terveztük és kiviteleztük is :)

Ha nem szeretnél saját magad tervezni, akkor mi is szívesen tervezünk Neked, mely természetesen egy ingyenesen választható szolgáltatásunk! Ha pedig kész termékeinkre vagy kíváncsi, akkor azokat itt rendelheted meg: 

KERMA falvédők    KERMA előszobafalak    KERMA faliképek

falpanel falburkolat kerma kermadesign dekor otthon lakás lakberendezés felújítás bőrpanel falburkoló panel

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! 

falpanel falburkolat kerma kermadesign dekor otthon lakás lakberendezés felújítás bőrpanel falburkoló panel

PVC falpaneljeinket ismered? KLIKK ide: PVC BURKOLATOK

falpanel falburkolat kerma kermadesign dekor otthon lakás lakberendezés felújítás bőrpanel falburkoló panel

https://www.kerma.hu/kerma-design-hirlevel/

Tovább

Olcsó, praktikus falburkolat megoldás a Polistar falpanelek!

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

Szeretnéd az otthonod, lakásod még szebbé tenni? Olyan falburkolatot keresel amihez nem kell szakember, nem kerül sokba és mégis szuper a végeredmény? A Polistar falburkoló panelek erre kiválóan alkalmasak!

Webáruházunkban jelenleg már több mint 2000 különböző falburkolat található. Ezek nagyon sok anyagból, színben és formában elérhetőek. A legtöbb falburkolat előnye, hogy házilag felrakható, így nem kell várni a mesterre és a költségeken is spórolhatsz! Az egyik ilyen klassz falburkolat a Polistar 3D-s panelek! Ezt szeretnénk most Neked ajánlani!

Polistar falpanelek egy könnyű, jól vágható anyagból, polisztirolból készülnek. Erre talán többen ismerik a hungarocell kifejezést. A hungarocell egy műanyag típusú anyag, ami könnyű és hang- és hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik. Általában az építőiparban használják szigeteléshez, valamint a csomagolástechnikában készítenek belőle különböző csomagoló anyagokat, dobozokat stb. A lakberendezésben először ez az anyag mint álmennyezet kezdett megjelenni. Ezt fejlesztették tovább és ma már különböző 3D-s falpanelek, falburkolatok is megjelentek a gyártóknál. Az egyik ilyen burkolat típus a beltérre alkalmas Polistar!

Hova alkalmas ez a falpanel? 

Beltéri használatra lett kifejlesztve, így nagyon jó lakásdekorációt készíthetsz belőle. Alkalmas a mennyezetre, készülhet belőle dekoratív tv fal, rakhatjuk a hálószobába az ágy feletti részre, nagyon jól mutat a nappaliban, tehetjük az étkezőbe, vagy a dolgozószobába is. Számos mintában kapható, így biztos hogy találsz olyat, ami elnyeri a tetszésed!

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

Polistar falpanelek előnyei:

-Szakember nélkül felrakható

-Könnyű anyag, jól vágható

-Jól festhető bármilyen színre

-Gyári színekben is kapható

-Változatos mintákban kapható

-Olcsó ár

Az előnyökről bővebben: 

Manapság nagyon nehéz és költséges jó szakembert találni, ha felújításról, vagy építkezésről van szó. Szerencsére a Polistar panelek előnye, hogy akár Te is fel tudod rakni a falra, nem kell hozzá semmilyen szerszám, vagy szaktudás. Egyszerűen felragasztható az adott falra. Webáruházunkban ragasztót is rendelhetsz hozzá. Mivel könnyű anyagból készül, nem nehéz a mozgatása, a falra ragasztva egyből ott marad, nem fog lecsúszni, illetve a gyengébb falak is elbírják, nem terheli azokat. Bármilyen beltéri vízesbázisú festékkel festheted, illetve vannak gyári színek is például arany, szürke, kék, zöld, valamint már betonhatású felülettel is elérhető. Az ára pedig nagyon kedvező, hiszen a festhető változat csak 1690Ft/m2 a színes típusok pedig 1990Ft/m2-be kerülnek.

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

Jelenleg már az egyik legkedveltebb falpanel típus a webáruházunkban, mely a fent felsorolt kedvező tulajdonságainak köszönhető! Próbáld ki Te is, legyél kreatív, szépítsd otthonod! Az elkészült faldekorációdról küldj képeket, melyekért KUPONT küldünk cserébe! Ha bármilyen kérdésed van a termékkel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken, ügyfélszolgálatunk szívesen segít bármiben! 

WEBÁRUHÁZUNKBN ITT TALÁLOD A PANELEKET: POLISTAR

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

falpanel otthon polistar design decor szoba lakás kerma kermadesign falburkolat lakberendezés lakások felújítás

Tovább
«
123