Akik rendelkeznek lépcsővel, azoknak van egy praktikus megoldásunk - a lépcső alatti gardrób, tároló kialakítása! Családi házaknál, vagy kisebb otthonoknál is fontos, hogy a lehető legtöbb helyet használjuk ki - ezért is okos ötlet, ha beépítjük a lépcső alatti részt.


Sokféleképp hasznosíthatjuk: polcokkal akár egy kis spájz jelleget kölcsönözhetünk neki, a befőttek és a konzerveknek tökéletes éléskamrát lehet kialakítani itt. Kiváló lehet szerszámosnak, ha sok a ruha, akkor a téli ruhatárat behajtogatva lehet itt tárolni - majd télen a nyárit: egy kis böngészés a Pinteresten és számos nagyon hasznos ötlet és praktika jöhet velünk szembe, amit akár saját kezűleg kivitelezhetünk is.


Ha aránylag magasabb a tér, akkor egy elvonuló olvasósarkot is kialakíthatunk - vagy a gyerekeknek kuckót. Ehhez fantasztikus falpanelek állnak rendelkezésünkre, amelyek feldobják a tér hangulatát - ha a természetességre törekszünk, akkor ajánljuk a parafa paneleket, esetleg a cukornádrost őrleményből készülteket. Ha a geometrikus formákért rajongunk, ebben a témában is találunk különleges darabokat a Kerma Designnál - a textilbőrpanelek pedig azért praktikusak, mert könnyen tisztán tarthatóak, strapabíróak és feldobják a legegyszerűbb, legpuritánabb helyiségeket is.


Inspirációért érdemes megtekinteni a a Kerma Design Pinterest oldalát, ahol rengeteg
falpanellel és már elkészült, kreatív falakkal találkozhatnak az érdeklődők!

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpenel, akkor KERMA! www.kerma.hu