Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

falpanel-kerma

blogavatar

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! Design falburkolat megoldások!

Utolsó kommentek

Tippek és ötletek KERMA textilbőr falpanel vásárláshoz!

A KERMA textilbőr falpanelekből falvédők, tv falak, ágyvégek, előszobafalak és egyéb design faldekorációk alakíthatóak ki. A rengeteg (több mint 100) választható műbőr és a különböző standard és egyedi méretek miatt a variációk száma szinte végtelen!

A több mint 8 éves gyártói tapasztalattal és a sok 1000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött, szeretnénk most néhány ötletet, vagy instrukciót adni a vásárláshoz!

Már tudod mit szeretnél!?

Ha már kialakult, hogy mi lesz a falpanelek funkciója (falvédő, tv fal, ágyvég stb), megvannak az adott fal méretei és a szinekben is van elképzelésed, akkor javasoljuk, hogy elsőként nézz szét GalériánkbanFacebook oldalunkon, ahol rengeteg ötletet és megvalósult munkáinkról találsz fotókat. Ezek biztosan segíteni fognak! Ha olyat találsz, ami elnyerte a tetszésed, akkor küldd el nekünk a fotót! A kapott fotó, a méretek és az elképzeléseid alapján biztos hogy találunk megoldást számodra is!

Kérj ingyenes mintákat!

MIvel fotók és a számítógépen látott színek és minták alapján nagyon nehéz a választás, így lehetőséget biztosítunk ingyenes textilbőr színminták kérésére, melyet az alábbi linkre kattintva érhetsz el: MINTÁK A mintákat postán küldjük el, melynek az átfutási ideje, kb 1 hét. Természetesen a postaköltség is ingyenes! 

Kezdjünk el kommunikálni!

Írd meg nekünk a kiválasztott műbőrök nevét, a pontos méretet, a panelek funkcióját és segítség, ha az adott helyiségről, vagy falrészről is kapunk fotót. Mi ezek alapján készítünk néhány tervet ingyenesen! A tervek készítéséhez azt is írd meg, hogy mely szín(ek) legyenek a dominánsak, milyen méretű panelekkel tervezzünk. A terveket elküldjük e-mailben, melyekből választhatsz, illetve megírhatod, hogy milyen változtatásokat szeretnél! Addig levelezünk és tervezünk, míg el nem érjük a megfelelő, végleges verziót!

Akkor számoljunk!

A kiválasztott, végleges terve küldünk egy árajánlatot. Megírjuk a várható gyártási időt, mely kb 3-4 hét. A szállítási költséget, ami 15.000.- felett ingyenes! Ha az ár elfogadásra került, akkor e-mailben küldünk előlegszámlát, mely a teljes összeg 50%-a szokott lenni. A teljes összeg kiegyenlítése átvételkor esedékes, vagy átutalással. Ezt is megbeszéljük!

...és akkor néhány TIPP!

  1. A kevesebb néha több! Nem javasoljuk, hogy egy adott faldekoráció (falvédő, tv fal, stb) túl sok színből álljon. A legtöbb esetben 2-4 színt, vagy sokszor csak 1-2 színt használunk a tervezéskor. Persze vannak kivételek!

  2. Nagyon jól mutatnak együtt különböző típusú, mintázatú, vagy struktúrájú anyagok is. 

  3. Az esetek 90%ban szivacsos paneleket kérnek tőlünk, de nagyon jól kombinálható együtt a szivacsos és nem szivacsos panel verzió is, mellyel tovább növelhetjük a 3D-s hatást!

  4. Ha előszobafalat szeretnél fogasokkal, akkor tudnod kell, hogy a panelekre előlről nem rakhatóak fel a fogasok, azokat előre ki kell fúrni, különben a műbőr borítást és a szivacsot a fúró felcsavarná és tönkretenné. Ebben szívesen segítünk írásban, vagy telefonon is! 

  5. Ragasztáskor a tubushoz járó “csőrt” nem ajánljuk feltekerni, jobb és könnyebb nélküle a ragasztót kinyomni a tubusból! Tapasztalat! :-) 

  6. Ha az adott dekoráción belül konnektor, kapcsoló, vagy egyéb kiállás van, akkor azt előre jelezd nekünk, mert utólag a panelek nem igazán vághatóak! Viszont ha ezeket tudjuk, akkor simán legyártható! 

  7. A panelek alapesetben  1cm vastag szivaccsal készülnek, de kérheted 2-3cm vastaggal is felárasan. Erre igazából nem szokott szükség lenni, kivétel, ha valamilyen ülőfelület megoldásról van szó. Például előszobafalnál. 

  8. TV fal esetében, nem szükséges és fölösleges a teljes tv mögötti rész panelezése, mivel oda úgy se lát be senki! Kivéve, ha a konzol kihúzható. Viszont még ebben az esetben is számolni kell a konzol méretével és helyzetével a tervezéskor! 

  9. Ha a tervezést Te is szívesen kipróbálnád, akkor erre is lehetőség van! Keresd fel online tervező programunkat itt: Falpanel Tervező. A program mobilon nem használható, csak asztali számítógépen, laptopon. A program egyből számol is, így láthatod, hogy milyen költsége lesz a dekorációnak!

  10. Felrakáskor érdemes először a dekorációt kirakni a földön, hogy lássuk minden panel meg van, jó helyen van! 

  11. Ha a dekorációt szeretnéd a későbbiekben máshová áthelyezni, akkor mindenképpen egy natur bútorlapra érdemes rögzíteni a paneleket, a lap pedig legyen felfúrva, mely így levehető.

Ha további segítségre van szükséged, vagy kérdésed van, akkor írj nekünk, vagy hívj! 

kerma design falpanelek

Tovább

2021…mi történt ebben az évben velünk


Lassan vége ennek az évnek is…Ilyenkor szokás egy kicsit visszatekinteni, mérlegelni, hogy mi történt, milyen változások voltak cégünk életében, hol tartunk most és mik a tervek a jövőre nézve!

Közel 10 éve foglalkozunk 3D-s falpanelek, design falburkolatok forgalmazásával. Minden év egy kicsit más volt cégünk életében is. Szerencsére elmondhatjuk, hogy folyamatosan fejlődünk, egyre több termékkel vagyunk jelen webáruházunkban, illetve minden évben újdonságokkal is jelentkezünk. 

2021 sajnos főként a Covid-ról szólt, ami mindenképpen meghatározó egy cégnél is, így nekünk is alkalmazkodnunk kellett a megváltozott helyzethez. Szerencsések vagyunk, mert amikor a járvány miatt a világ bezárkózott, így az otthon ülő emberek több figyelmet fordítottak otthonukra ezáltal. Mivel nem volt lehetőség utazni, éttermekbe, vagy koncertekre járni, így ez az időszak az otthon felújítására adott lehetőséget sokak számára. Az online kereskedelem jelentősen erősödött, megnőtt a kereslet az interneten beszerezhető termékekre. 

A megnövekedett rendelések feladták a leckét számunkra is! Ahhoz, hogy a megrendelt termékeket a vásárlóink időben megkapják, több emberre, nagyobb raktárkészletre volt szükségünk! Így csapatunk 3 újabb kollégával bővült és a közkedvelt termékekből többet kezdtünk el raktározni! Miután sikerrel vettük ezeket az akadályokat, sajnos nálunk is beütött a betegség! Rövid időn belül a csapat nagy része beteg lett, így egy nagyon nehéz időszak következett. Hiába volt készletünk, hiába jöttek a megrendelések, sajnos nem tudtuk azokat időben teljesíteni, hiszen nem volt aki legyártsa, becsomagolja, vagy feldolgozza azt az irodában. Közel egy hónap így telt el és be kell vallanunk, hogy nagyon sok negatív visszajelzést kaptunk. Szerencsére a legtöbben megértőek és türelmesek voltak irányunkban, melyet ezúton is köszönünk mindenkinek!!! 

Az újabb nehézség, ami még sajnos mindig fennáll, a beszerzések akadozása volt. A legtöbb termékünk külföldről érkezik és mivel a covid minden országban problémát jelentett, így a mi beszállítóink is ezen problémákkal küzdöttek és küzdenek. Akadozott a gyártás, megnőttek a szállítási határidők és sajnos áremelkedések is bekövetkeztek. 

Szerencsére optimisták vagyunk és alkalmazkodunk a kialakult helyzethez, mint mások is! Még többet és még jobban próbálunk teljesíteni és dolgozni azért, hogy vásárlóink továbbra is elégedettek legyenek cégünkkel! 

De minden rosszban van valami jó, szokták mondani. Cégünk ebben az évben egy nagyobb ingatlanba költözött és így jelenleg egy 530 m2-es helyen tudunk sokkal nagyobb raktárral és irodával működni. Csapatunk létszáma 13 főre nőtt. Újabb webáruházat indítottunk el, mely szintén falpanelekkel foglalkozik. Megkezdtük újabb falpanel típusok forgalmazását. Ezek közül kiemelnénk a lamellás, bordázott falpaneleket, valamint a Wallplex konyhai falburkolatokat. Folyamatban van a Kerma textil panel kollekció bevezetése, valamint hamarosan újabb falburkolatokkal is jelentkezünk.

2022 tervei között szerepel, hogy tovább növeljük az online jelenlétet, még több tartalommal, még több falburkolat megoldással segítsük az érdeklődőket. Nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a videós tartalmakra és még több online platformon fogunk erősíteni! Továbbra is elsődleges célunk az elégedett ügyfél! Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg a falpanelekben rejlő lehetőségeket! Hiszen a segítségükkel egy szebb, dekoratívabb otthont varázsolhatunk! 

kerma design

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

 

Tovább

Így dekoráld az otthonodat olcsón!

Szeretnéd az otthonod, lakásod még szebbé tenni? Olyan faldekorokat keresel amihez nem kell szakember, nem kerül sokba és mégis szuper a végeredmény? Kiváló megoldás erre a különböző 3D-s falburkoló panelek, vagyis a legújabb modern alternatív falburkolatok!

Ma már a 3D-s falburkolatokból is széles a választék! Annyira, hogy sokszor már nehéz is köztük eligazodni! Sokféle szempontból csoportosíthatnánk, vagy megkülönböztethetnénk őket, de az egyik elsődleges szempont szokott lenni az ár! Nincs hiány elérhető árú, olcsó termékekből se, melyekkel mégis csodálatos eredményt lehet elérni, ha a lakás, vagyis otthonunk dekorációjáról van szó! Lássuk, hogy milyen megoldások léteznek, mely falpanelekkel dobhatjuk fel az unalmas falakat!

 

flexwall pvc falburkolat a konyhában

A Kerma Design webáruházban több mint 2000 falburkoló panel található. Ezek közül több olyan típus is van, melyekkel kevés pénzből is nagyszerűen dekorálhatunk! Ilyen dekorpanelek a FlexWall pvc falpanelek, a Polistar 3D-s polisztirol falburkolatok és a MyWall falburkoló panelek, melyek szintén polisztirolból készülnek. Minden a három típus nagyon népszerű, mivel a kedvező ár mellett mindegyik akár házilag is felrakható, nem szükséges hozzá szakember, illetve semmilyen különleges szerszám se! Ezzel rengeteg időt és pénzt spórolhatunk meg! Mind a három típus beltérben használható. Számos mintában kaphatóak, melyek közül nagyon sok készletről kapható, így pár napon belül beszerezhető és már indulhat is a felújítás! 

FlexWall falburkolat:

A FlexWall pvc panelek fa-, kő- és csempemintás változatokban kapható, nagyon jól utánozzák a valódi anyagokat, de azoktól lényegesebben olcsóbb és könnyebb velük dolgozni. Könnyen vágható, hajlítható, rakhatjuk külső- és belső sarokra, íves felületekre is. Az anyag egy vékony, domború műanyag, mely valódi 3D-s hatással rendelkezik. A különböző színű és mintázatú paneleket nem kell festeni, nem igényel semmilyen utólagos felületkezelést. Rakhatjuk konyhába, fürdőszobába, nappaliba, de nagyon jól mutat az előszobában is. Könnyen tisztítható, modern, dekoratív falburkolat!

MEGNÉZEM A FLEXWALL FALBURKOLATOKAT

A Polistar panelek fehér, festhető változatban, illetve gyárilag festett, gyönyörű színekben is elérhető. Bármilyen színre festheted, ami illik és illeszkedik a lakás többi részéhez! Nagyon jól mutat a mennyezeten is, de készülhet belőle tv fal, dekoráció a nappaliba, étkezőbe, vagy a hálószobába az ágy feletti részre. 

MEGNÉZEM A POLISTAR FALBURKOLATOKAT

A MyWall faldekorok nagyon klassz mintákban kaphatóak, könnyű és gyors velük dolgozni. Szintén festheted kedvenc színedre és ha megunod, akkor évek múlva egy másik színre is átfestheted majd! 

Felejtsd el a tapétát és a sima festett falat, dekorálj kedvedre! Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

MEGNÉZEM A MYWALL FALBURKOLATOKAT

Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat, ahol örömmel segítenek Neked!
Ügyfélszolgálat: 06 (52) 792 – 949 vagy 06 (70) 638 - 6088

 

Tovább

Falburkolat újdonság a Lamella falpanelek!

Lamella falburkolatok a Kerma Design falpanel webáruházban
 

A nemzetközi tervezők és gyártók a covidos időszakban se tétlenkedtek, így a lakberendezésben is hozott újdonságokat ez az év! Ezek egyike az egyre népszerűbb bordázott, vagy más néven lamellás falpanelek.

Webáruházunk, mely már több mint 9 éve működik, folyamatosan új és újabb falburkolat ötletekkel, különböző falpanelekkel bővül. Ezek a falburkolatok olyan praktikus és dekoratív megoldások, melyekkel még szebbé tehetjük otthonunkat. Az idei év egyik újdonsága a LAMELLA faburkolatok.

 

Falburkolat Lamella falpanelek

Lamella falburkolatokkal igazán egyedi megoldásokat érhetünk el. Egy összességében egyszerű falburkoló elemről van szó, hiszen egy 2,9x4cm méretű és 275cm hosszú lécről beszélünk. Ezekből a lécekből tudjuk kialakítani a kívánt faldekorációt. Nincs más dolgunk, mint a léceket egymástól egyenlő távolságban rögzíteni. A lécek közötti távolságot mi határozhatjuk meg ízlés szerint. A lécekhez tartozik egy rögzítő borda, ami egy vékonyabb fa léc. Ezt kell először a falra rögzíteni. A fogadó fal típusától függően ez lehet ragasztással, vagy szegelve, illetve csavarozva is. A dekor lamellákat erre a rögzítő bordára kell majd ragasztani.

 

Műbőr falpanelek és lamellás falburkolatok a hálószobában

Lamella panelek 25 különböző színben és dekorban kaphatóak. Így mindeki találhat magának megfelelő színt. A panelekből készülhet hálószoba ágyvég dekoráció, falvédő, tv fal, illetve rakhatjuk előszobába, nappaliba, étkezőbe is. A panelek erősek, nem sérülékenyek és könnyen tisztíthatók. Az anyaguk egy fóliázott HDF anyag, mely a bútoriparból már jól ismert.

MEGNÉZEM A LAMELLA PANELEKET: LAMELLA

A Lamella falburkolatokhoz nagyon hasonló, a szintén bordázott mintákból álló LEER falpanelek is. Ezek szélesebb táblákban kaphatóak és az az előnyük, hogy a natur színű panelek bármilyen színre festhetőek. Ezt a típusú falpanelt is ragasztással tudjuk rögzíteni a falhoz.

 

 

Előszobában is jók a lamellás falburkolatok

MEGNÉZEM A LEER PANELEKET: LEER

A lamellás, bordázott falpanelek nagyon jól kombinálhatók például Kerma műbőr falpanelekkel előszobában, vagy a hálószobában is, illetve jól mutat a látszóbeton hatású gipsz, vagy beton falburkolatokkal együtt alkalmazva.

A dekoratív lamellák előnyei

A falécek ragyogó módon hangsúlyozzák minden belső tér jellegét. Függőleges formájuknak köszönhetően optikailag nagyítják a teret. Ezen túlmenően hangszigetelő képességüknek köszönhetően pozitív hatással vannak a helyiség akusztikájára. A lécek felszerelése minimális erőfeszítést igényel, de az a hatás, amelyet a munka elvégzése után érünk el, lélegzetelállító!

Melyik belső térben lehet a  lamellát használni?

prémium lécek kiváló választás bármilyen szobatípushoz. Tökéletesen illeszkednek a modern megoldásokhoz, megtörve az ipari vagy skandináv trendek súlyosságát. A fa szintén tökéletesen harmonizál a klasszikus belső térrel, miközben hangsúlyozza annak egyedi jellegét. A lamellák magas esztétikája azt jelenti, hogy ezeket gyakran falburkolatként választják olyan helyiségekben, mint nappali vagy hálószoba. Vagyis a bordázott lamellás falburkolatokat bármilyen stílushoz jól alkalmazhatjuk belső terekben, legyen az lakás, iroda, étterem, kávézó,  hotel, vagy bármilyen jellegű épület. A lamellákat nem csak falra, hanem mennyezetre is rakhatjuk, vagy készülhet belőle térelválasztó is.

 

 

Hálószoba faldekoráció lamellás falpanelekből.  www.kerma.hu 

Tudjátok, ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

FELRAKÁS:

A lamella falburkolatok felrakása nagyon egyszerű. A fal legyen sima, zsír- és pormentes. Ha szükséges alapozzuk le, vagy fessük le a kívánt színre. 

  1. Készítsd elő a falat. (pl. alapozás, festés)

  2. Vigyél fel ragasztót a rögzítő bordára. (Soudal T-rex)

  3. Ragaszd a lamellákat a falhoz, és vízmértékkel ellenőrizzük a függőlegest

  4. Vigyél fel rögzítő ragasztót a lamellák közötti befejező csíkra

  5. Ragaszd a befejező csíkot közvetlenül a lamellához

  6. Helyezz be egy másik csíkot, és ismételjd meg a műveletet, amíg el nem éred a kívánt szélességet

Ha nem szeretnénk a lamellák között a fekete színű befejező csíkot használni, akkor a lamellákat felrakhatjuk nélküle is. Ebben az esetben használjunk valamilyen távtartót, ami biztosítja az állandó közt. Befejező csík nélkül a közök mérete bármennyi lehet, ezt mi határozzuk meg. Rakhatjuk ritkábban, szellősebben is a lamellákat, ízlésünk szerint!

 

design falburkolat #kerma #kermadesign #falpanel #lamella #falburkolat

Ajánlott ragasztó: Soudal T-rex 

www.kerma.hu   #falburkolat #kermadesign

Tovább

Interjú Barota Melinda lakberendezővel - Panellakások felújítása, ötletek és tanácsok

A kreativitás mindig utat tör magának – ez nem volt másként Melinda esetében sem, aki már gyerekként élvezte, ha a könyvek nagyság szerint sorba voltak állítva Első interjúnk során a panellakásról beszélgetünk.

Tegyük fel adott egy panellakás, frissen vásárolva, nem túl előnyös állapotában. Meglátásod szerint mik az első lépések? Hogyan épüljön fel / szépüljön meg az adott lakás?

Az első dolog amit meg kell fogalmaznunk, hogy mi a felújítás célja, kinek készül a lakás. Teljesen más a végkifejlete annak az otthonnak ahol hosszútávon képzeli el magát egy család, más ha egy fiatalt fog szolgálni az ingatlan pár éven át és megint más ha egy albérlő számára újítjuk fel azt. Ha ezeket a kérdéseket megválaszoltuk, akkor tudjuk személyre szabni a terveket, mind a funkciók kialakítása, mind a színek, stílusok kiválasztása szempontjából. A költségkeret szabhat határokat, de az egyszerűségben is rejlik nagyszerűség, így nem kell lemondani a terveinkről, de érdemes egy fontossági sorrendet felállítani. Az alapok minőségi kivitelezése viszont fontos a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

Panellakás és más társasházi lakások esetén tartsuk be a munkaidőt, amikor mestereink zajolhatnak (hétköznap 8-18 óra között, szombati nap egy kis részében engedélyezett általában, vasárnap és munkaszüneti napon azonban tilos az indokolatlan zajkeltés, természetesen a társasház házirendje ettől eltérhet) és ne felejtsük el értesíteni a szomszédokat egy faliújság kiírással. Nyílászáró cserénél alkalmazkodni kell a ház képéhez és ne felejtsük el az engedélyeket beszerzni például egy kültéri klímaegység fali elhelyezéséhez (ha erkélyen nincs rá mód).

Na de nézzük a design oldalát a felújításnak! Vannak trükkök, melyekkel optikailag tudjuk nagyítani otthonunkat, ezek az apró fogások egy panellakás esetén különösen fontosak. Mire gondolok? Világos falszínekre, tükrök használatára, fények elhelyezésére, álmennyezetbe rejtett ledekre és egy-két olyan apróságra, ami a lakók személyiségét tükrözi és megragadja a tekintetet. Mielőtt megvennénk az első berendezési tárgyat, dekorációs elemet, nézzük át mi mindenre lesz szükség és hála az internet adta információáramlásnak könnyen beszerezhetjük a piac aktuálisan elérhető termékeit, így az összhang ellenőrizhetővé válik. Mert ez a cél! Harmóniát teremteni.

A stílus sokféle lehet. Egyik tulajdonosnak a skandináv stílus tetszik, mást a vintage, vagy a loft vonz. Ki döntött jól? Mindenki. Mindenki, aki a saját stílusát követi Szoktam javasolni, hogy fotómegosztó oldalakról mentsük le a kedvelt enteriőr képeket és látni fogjuk melyik stílus dominál majd a mappánkban, így tudatos vásárlókká válhatunk és egyszerűsíthetjük a beszerzés folyamatát. Ha bizonytalanok vagyunk ezekben, érdemes szakértő segítségét kérni, mivel hosszútávon fogjuk élvezni a felújítás eredményét.

Mit ne tegyünk? A helyiségek egy panellakásban sokszor szűkösek és a falakat sem mozgathatjuk általában, így a minták, sötét színek nagy felületen való alkalmazásával, túl nagy méretű bútorokkal csak tovább rontjuk a helyzetet. A lomos lakás a harmóniát teszi tönkre. Ha nincs helye a vasalódeszkának, ha minden kipakolva van otthonunkban, káoszt érezhetünk. Szortírozzunk, gondoskodjunk tároló helyekről, törekedjünk a letisztultságra.

Ha ideáig eljutottunk, akkor jöhet a dekoráció. A hab a tortán, a lakás dísze. E nélkül csupasz, élettelen tud lenni az összkép. Vannak látványos dekor lehetőségek, például geometrikus mintát ábrázoló falfestések, tapéták, stílusos tükrök, képkeretek, és itt fontos megemlíteni a bőrpaneleket, melyek praktikusak is egyben. Kerülhetnek előszobába az ülőpad mögé, a hálószobában az ágytámla mögé / helyett, vagy épp a gyerekszobába falvédőként….
Számos lehetőség, ahol KERMA textilbőr panelei igényes és egyedi megoldást jelenthetnek. Könnyű felragasztásának hála egy panelben is nagyszerűen alkalmazható és emeli az otthon nívóját. A fényes anyagok eleganciát, a matt felületek természetességet sugallnak. Válasszunk kedvünkre valót!

Ugyanez a kérdéskör akkor is ha az adott panellakás már rendelkezik bútorokkal, de túlzsúfolt, nem túl esztétikus, hogyan indulsz el a felújításban? Mik az alapvető lépések amit megbeszéltek az ügyfeleddel, milyen tanácsokkal, ötletekkel látod el?

Bizony van, hogy túl sok bútor vagy emlék vesz minket körbe és érezzük hogy valamin változtatni kellene, de érzelmileg ragaszkodunk dolgokhoz, vagy szimplán csak sajnáljuk kidobni, mert drágán vettük... ugye ismerős helyzetek? Manapság annyi szemetet termelünk és olyan pazarlás folyik, hogy támogatom az elképzeléseket, melyek újragondolják a régi tárgyak újrahasznosítását. Nem szeretem szórni a pénzt és irracionális költekezéseket folytatni, de szeretem a harmonikus otthonokat, ezért okos döntéseket kell hoznunk.

 

Mi a tanácsom annak aki épp ilyen szobában ülve olvassa a cikket? Hogy képzelje el milyen jó érzés lesz szortírozás után egy rendezettebb szobában pihenni esténként. Tegye dobozba a sok apró kedves emlékeket, nem kell szem előtt lennie mindennek. A kevesebb néha több. Ha szeretjük a dédi fotelét de nem illik a lakásba, akkor kárpitcserével, festéssel újjá varázsolhatjuk. Ha sok családi fotónk van, ne 1-2 darabot tegyünk ki minden falra, hanem válasszunk egy fotófalat és csoportosítsuk oda a képeket, sokkal látványosabb lesz. Ha pedig sajnáljuk kidobni a felesleges bútordarabot, gondoljunk arra, hogy valakinek fel is ajánlhatjuk. Családi otthonokba beadhatjuk, ingyen elvihetőnek meghirdethetjük. Még segíthetünk is vele, hát nem jó érzés!?

Képek:  www.instagram.com/melishdesign

Építőipari és lakberendezési cikkeket itt is olvashatsz: EBAU

 

Tovább
«
123