Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

falpanel-kerma

blogavatar

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! Design falburkolat megoldások!

Utolsó kommentek

Az igazi örökzöld...

 

Az év minden napján, télen-nyáron, gondozás, napfény és víz nélkül, zölden pompáznak a Green Designers műnövény faldekorációk. A paneles megoldással könnyen létrehozhatjuk saját oázisunkat, beltéren és kültéren egyaránt!

A virágok, a természet és a növények szeretete bennünk és velünk él! Legyen az egy virágoskert, egy erdei séta, vagy egy szál virág nőnapra...hatással van ránk. A természet egy-egy darabját otthonunkba is becsempésszük cserepes virágok formájában. Melyeket gondozni, locsolni kell, törődést igényelnek.  S bár az igazi felülmúlhatatlan, ma már léteznek az igazit jól imitáló mesterséges műnövény megoldások. Egy ilyen praktikus és dekoratív megoldás a Green Designers műnövény faldekorációk.

Az építészekből és tervezőkből álló Lengyel csapat gondosan megtervezett dekorációkat alkot. A széles, több mint 70 mintából álló standard választékuk mellett akár egyedi felkéréseket is teljesítenek. Legyen az bármilyen nagy felület, vagy különleges helyszín. 

MEGNÉZEM A MINTÁKAT ITT: Green Designers

Ezek a műnövények megtévesztően hasonlítanak az igazihoz. Előnyük, hogy bármilyen sötét helyen is alkalmazhatjuk és nem igényelnek semmilyen törődést. A növények egy rugalmas, műanyag hordozóra vannak rögzítve, melynek a mérete 40x60cm. Igény esetén ezek vághatóak, alakíthatóak. A modulokból gyorsan és könnyedén tudunk bármilyen felületet lefedni, burkolni. A zöld növények használata harmóniát, nyugalmat sugároz. Ha a paneleket kültéren szeretnénk alkalmazni, akkor erre az UV védelemmel ellátott típusokat ajánlja a cég. A panelek felülete antisztatikus, ami megakadályozza a por lerakódását. Előfordul, hogy a nehezebb por lerakódik rajta, amit egyszerűen letürülhetünk, vagy sűrített levegővel lefújhatunk.

Természetes hatású Green Designers műnövény dekorációkat ajánljuk irodák, szállodák, kiállítások, éttermek és otthonaink dekorálására.

Főbb tulajdonságai:

-nem igényel karbantartást

-vízálló

-elrejti a fal hibáit

-házilag, könnyen összeszerelhető

-vágható, alakítható

Ajánljuk figyelmedbe PVC falpanel webáruházunkat is: KLIKK

https://www.kerma.hu/webaruhaz/green-designer-46179/46179/

Tovább

ZICARO gipsz falpanelek

ZICARO falpanel egy különleges stílust képviselő, design falburkoló panel.  Anyaga polymer gipsz, felülete pedig a látszóbetonhoz hasonló.  A négy minta (Axial-Wega-Equil.Quest) egymással kombinálható a kialakított méretüknél fogva. Így a négy panel segítségével rendkívül  változatos falfelületeket, mintázatokat alakíthatunk ki. Természetesen akár egy minta is önmagában  tökéletes megoldás.  A falburkolat anyaga CRYSTAL-X, mely egy nagy keménységű, ütésálló polymer gipsz, ami ellenáll a nedvességnek, mosható felület. Ezenkívül nem gyúlékony, környezetbarát, egészségre káros anyagokat nem tartalmaz.

Rögzítése:

A ZICARO falpanelek rögzítése könnyű, semmilyen alapozást, kezelést nem igényelnek a panelek. A felrakás ragasztással történik. Ragasztáshoz használhatjuk a Rigips Rifix ragasztógipszet. A panelek anyagában színezettek. A felület további festést, színezést nem igényel.  A panelek vághatóak, de a különleges minta miatt nem célszerű. Lehetőség szerint  a burkolásra szánt  falfelület egész paneleket tartalmazzon. 

A gipsz mint alapanyag, egy kedvelt és több területen is előszeretettel alkalmazott anyag az építőiparban. Ezt a sok jó tulajdonsággal rendelkező anyagot a mai modern belsőépítészet is megtalálta, így ma már nagyon sok helyen gyártanak belőle, különböző méretekben és mintákban, dekoratív falpaneleket, beltéri falburkolatokat.

A gipsznek több típusa is létezik, felhasználási területenként eltérő tulajdonságokkal. A falpanelek esetében a legjobb tulajdonsága, hogy egy könnyen alakítható anyag a gyártás során, a kész termék pedig egy kemény, sima felületű, részletgazdag falpanel! A világon nagyon sok cég gyártja, így webáruházunkban is jelenleg több mint 100 különböző gipsz falpanel kapható. A nagyobb súly miatt a szállítási költség magasabb, ezért elsősorban a környező országok gyártóinak a termékeit forgalmazzuk.

A gipsz falpanelekről:

A gipsz mint alapanyag, egy kedvelt és több területen is előszeretettel alkalmazott anyag az építőiparban. Régóta használják az épületdíszítésben, különböző stukkókat, díszítőelemeket gyártanak belőle. A korszerű felhasználása pedig a gipszkartonok alapanyagaként ismert, melyekből beltéri válaszfalak, tűzvédelmi burkolatok, szerelt álmennyezetek készülnek. Ezen kívül a szobrászok kedvelt anyaga is. Ezt a sok jó tulajdonsággal rendelkező anyagot a mai modern belsőépítészet is megtalálta, így ma már nagyon sok helyen gyártanak belőle, különböző méretekben és mintákban, dekoratív falpaneleket, beltéri falburkolatokat. A panelek mérete általában 50x50cm, 60x60xm, 70x70cm, 100x70cm, 100x80cm de ezektől eltérő méretek is léteznek. Az egy méternél nagyobb panelek ritkábbak, mert a nagy súly miatt nehezebb a szállítás, félő, hogy a panelek sérülnek szállítás során, illetve a felrakást is nehezítené a jelentős súly. Egy 60x60cm panel súlya 5-8kg, egy 100x80cm panel pedig 10-13kg is lehet. A gipsz falipanelek vastagsága 1-5 cm között változik, ez elsősorban mintától függ. Az 1cm-nél vékonyabb lapok nem szerencsések, mert nagyobb az esély a sérülésre, ami lehet repedés, vagy törés. A panelek színe fehér, jól festhető. A gipsz falpanelek forma öntéssel készülnek. A formákban megszilárdult, megkeményedett paneleket kiveszik, majd tovább szárítják. A nedves, nem megfelelően kiszáradt panelek sokkal sérülékenyebbek, szállításra, felrakásra alkalmatlanok még. Mivel a gipsz panelek forma öntéssel és nem pl. vákuum formázással készülnek, így a minta folyamatos, nincs megszakítva panelenként, mint például a cukronád, vagy műanyag falpaneleknél látható. Tehát a gipsz falpanelekkel egybefüggő dekor falfelületeket alakíthatunk ki. A panelek egymáshoz hézagmentesen illeszhetőek, az illesztések jól összecsiszolhatóak! Annyira, hogy nem látszanak! Persze ehhez jó szakember is szükséges! A gipsz panelek minden esetben tömörek, nem üregesek, mint esetleg más típusú falpanelek. Felrakásuk ragasztással történik, nagyobb méretű panelek esetében dűbelezéssel is kiegészítve. A dúbelek helye jól eldolgozható, nem láthatóvá tehető. Gipsz falpaneljeink szállítási ideje általában 2 hét. Megrendelés esetén a szállítás minden esetben közvetlenól a gyártótól a megrendelőig történik, nincs közbe iktatva a Kerma Design debreceni telephelye. Erre azért van szükség, hogy minél kevesebbet legyenek a panelek pakolva, csökkentsük a sélrülés esélyét. A fizetés így előre utalással történik. A gipsz falpaneleket azoknak ajánljuk, akik a minőséget tartják elsőnek! Ezek a típusú panelek általában magasabb árkategóriába tartoznak. Talán azért is, mert a mai napig kézzel készülnek, a gyártási folyamatok hosszabbak a csomagolás és a szállítás érzékenyebb és költségesebb. 

ELŐNYEI:

-folyamatos minta

-magas minőség

-tökéletesen illeszthető

-rengeteg minta

-több panel méret

-jól festhető

HÁTRÁNYAI

-magasabb ár

-a felrakás szakembert igényel (festő)

-nehezebb súly

HOL ALKALMAZHATÓ:

-beltérben

-tv falak

-nappali faldekoráció

-hotelek, intézmények

-irodákban

-hálószobákban

Falpanel webáruházunkban már több mint 100 különböző gipsz falpanel közül válaszhatsz számodra megfelelőt! Ide kattintva találod a paneleket:

LOFT DESIGN  ARTPANEL   DUNES    DECOLUX

Tovább

LÉPCSŐ ALATTI BEÉPÍTETT TÁROLÓK ÉS MEGOLDÁSOK! 

 Akik rendelkeznek lépcsővel, azoknak van egy praktikus megoldásunk - a lépcső alatti gardrób, tároló kialakítása! Családi házaknál, vagy kisebb otthonoknál is fontos, hogy a lehető legtöbb helyet használjuk ki - ezért is okos ötlet, ha beépítjük a lépcső alatti részt.


Sokféleképp hasznosíthatjuk: polcokkal akár egy kis spájz jelleget kölcsönözhetünk neki, a befőttek és a konzerveknek tökéletes éléskamrát lehet kialakítani itt. Kiváló lehet szerszámosnak, ha sok a ruha, akkor a téli ruhatárat behajtogatva lehet itt tárolni - majd télen a nyárit: egy kis böngészés a Pinteresten és számos nagyon hasznos ötlet és praktika jöhet velünk szembe, amit akár saját kezűleg kivitelezhetünk is.


Ha aránylag magasabb a tér, akkor egy elvonuló olvasósarkot is kialakíthatunk - vagy a gyerekeknek kuckót. Ehhez fantasztikus falpanelek állnak rendelkezésünkre, amelyek feldobják a tér hangulatát - ha a természetességre törekszünk, akkor ajánljuk a parafa paneleket, esetleg a cukornádrost őrleményből készülteket. Ha a geometrikus formákért rajongunk, ebben a témában is találunk különleges darabokat a Kerma Designnál - a textilbőrpanelek pedig azért praktikusak, mert könnyen tisztán tarthatóak, strapabíróak és feldobják a legegyszerűbb, legpuritánabb helyiségeket is.


Inspirációért érdemes megtekinteni a a Kerma Design Pinterest oldalát, ahol rengeteg
falpanellel és már elkészült, kreatív falakkal találkozhatnak az érdeklődők!

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpenel, akkor KERMA! www.kerma.hu 

Tovább

Pszichológia és a lakberendezés...

Sokak számára talán meglepő lehet, hogy egy lakberendezéssel foglalkozó blogban miért épp egy pszichológus a riport alanyunk, mi lehet a kapcsolat pszichológia és a lakberendezés között…
Ebben a két dologban rejlő összefüggéseket Rády Eszter pszichológustól kérdezzük, aki többek között egy olyan lakberendezési stúdiónak is tagja, mely tudatosan olyan tereket, otthonokat tervez és alkot, melyekben fontos a személyre szabott design, a megfelelő élettér.

Ebben a két dologban rejlő összefüggéseket Rády Eszter pszichológustól kérdezzük, aki többek között egy olyan lakberendezési stúdiónak is tagja, mely tudatosan olyan tereket, otthonokat tervez és alkot, melyekben fontos a személyre szabott design, a megfelelő élettér, mely által boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá válhatunk.

1. Mi volt az indíttatás, honnan jött az ötlet, hogy pszichológusként részben a lakberendezés felé is orientálódj?

Számos alkalommal költöztem már, így sokszor kellett újabb és újabb otthont kialakítanom magamnak. Alapvetően vonzódom a szép dolgokhoz, formákhoz és anyagokhoz. Gyakran előfordul, hogy a klienseimmel, vagy épp egy párterápián, arra terelődik a beszélgetés, hogy jó lenne otthon rendet tartani, átalakítani valamit, ahol több
pozitív energia vesz majd körül bennünket. Így vagy úgy, de úgy éreztem, hogy ezzel segítségére lehetek a klienseimnek a jövőben teljesebbé tenni az életüket. Persze, nincsen új a nap alatt: a pszichológia sok területen támogatja az építészetet, vagy éppen a gyakran használt eszközeink tervezésében az ergonómiai fejlesztéseket (például hova kerüljön a vasaló bekapcsoló gombja, vagy milyen szakaszokban csippantson a sütőnk, ha kész az étel). A környezetpszichológia és az ergonómia határterületei a pszichológiának.

Pszichológusként pedig az a tapasztalatom, hogy a lakóterünk állapota, a berendezése, vagy éppen a rendezettségének hiánya sok mindent elárulhat egy ember lelki állapotáról, vagy élethelyzetéről. Gyakori, hogy klienseim élethelyzetét hűen visszaadja az, hogy milyen az otthonuk, vagy ha bekövetkezik egy nagy változás, egy szakítás, vannak, akik mozgatni kezdik a bútorokat, átfestik a falakat, meg akarnak újulni gyorsan kívülről. Előfordult már az is, hogy egy sok éves hiábavaló párkeresés oldódott meg azzal, hogy a kliensem igazán elkezdett törődni az otthonával, egyre jobban magára talált benne, végre élvezni kezdte az
otthont töltött időt, nem menekült, nem érezte magát egyedül az otthonában. Vendégeket tudott hívni, megtanult „otthon lenni”, és így rátalált egy méltó kapcsolat is.

Úgy érzem, hogy a lakberendezési tanácsokkal még jobban hozzá tudok járulni ahhoz, hogy megrendelőink valóban érzelmi terekben gazdag otthont kaphassanak. Ne féljünk felkeresni egy életmód tanácsadót, ha megszeretnénk újulni.

2. Milyen szolgáltatásokkal, tanácsadással segít a Studio Kvasz, melyek azok a területek, melyek a pszichológiát is érintik ezek közül?

Hiszünk abban, hogy egy jól megtervezett, megálmodott térben jó dolgok fognak történni velünk. Az építész munkáját az ügyfelek szokásainak és igényeinek megértésében támogatja a pszichológia. A részletes életmód felmérés része a belsőépítészeti tanácsadásnak, így segítve a feleket abban, hogy az építész valódi otthont tudjon álmodni az ügyfelekkel.

Gyakori, hogy például egy családi ház tervezésénél, vagy egy összeköltözésnél, ez lesz a pár első közös nagy projektje. Pszichológusként tudom támogatni a feleket is abban, hogy meg
tudják beszélni az igényeiket, és közös nevezőre hozhassák elképzeléseiket. Fontos, hogy senki ne érezze úgy, hogy úgy megy bele a megvalósításba, hogy nem is szereti igazán. A munkám során megfigyelem, illetve egyeztetem a megrendelővel a szokásait, életmódjához kapcsolódó térhasználatát. Mit és hogyan csinál otthon, min szeretne változtatni az életében. Az is előfordul, hogy van egy trend, ami tetszik, de mégis, ha jobban átbeszéljük, nem áll közel a személyiséghez vagy az életmódhoz.

A stúdió fő profilja az építészeti- belsőépítészeti- tervezés. Két állandó tagja van jelenleg, Kvasz Ádám és én, Rády Eszter. Ádám építész, ő az, aki az épületeket és belső tereket megálmodja, majd papírra veti és megmodellezi. Ebben a fázisban kapcsolódom be én, ahol Ádám formaalkotási szemléletét és az én emberközpontú szemléletem közös nevezőre hozzuk és folytatódik a tervezés tovább. A két szakterület találkozása és a későbbiekben a szimbiózisa, adja a tervek egyediségén immáron nem csak design, de pszichológia szemszögből is.

3. Mutasd az otthonod, megmondom ki vagy! -mit árul el valakiről az otthona?
“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” mondja Stephen King

Nagyon sok mindent! Úgy tartja a mondás: ami benn van, az van kívül. Ez a mondás sok helyzetben igaz lehet. 

Például: mindennek meg van a helye, szépen rendezetten sorakoznak a dolgok a helyükön? Elképzelhető, hogy aki ilyen körülményekben lakik, szereti a megszokásokat, szereti az állandóságot a dolgaiban, kiszámítható személyiség. Pontos ember. Szereti, ha rend van körülötte, és az a rendezettség igény nem csak a tárgyak elhelyezésének igényében
mutatkozik meg. Gyakori, hogy a munkája is ilyen: olyan munkakörben dolgozik, amely jól kiszámítható rendben zajlik, és lehet a monotonitást is jól kell tűrnie. Természetesen, ez csak egy példa. Stefanie Stahl a kötelékfóbiáról szóló könyvében egyenesen azt állítja, hogy a
párkapcsolati kötődési minta is jól kirajzolódik a lakókörülményekben. A kötelékfóbiáról, vagyis a kötődési problémákról árulkodhat, ha valakinek nagyon rideg a lakása, csak szinte aludni jár haza, és szinte minden érintetlenül rendezett. Elárulja azt is, hogy hol és kikkel tartjuk szívesen kapcsolatot a házunkban, vagy lakásunkban. A zűrzavaros, rendezetlen élet egyik következménye lehet a rendezetlen lakás is: semminek nincsen helye, vagy semmi sincs a helyén, „szalad”az egész ház. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe Marie Kondo könyveit, módszerét, segít rendszerezni megtanulni. Miközben rendet teszünk az otthonunkban, lehet rendet tudunk tenni a fejünkben is.

4. Rend és rendetlenség...otthonunk különböző élettrerekre tagolódik, melyeket tárgyakkal rendezzük be. Honnan tudhatjuk, hogy az otthonunk rendben van? Mit tehetünk azért, hogy ez megvalósuljon, harmóniában éljünk?

Azt, hogy otthonunk rendben van e, szerintünk abból lehet tudni, hogy megnyugvással, jó érzésekkel tölt el az, ha hazamehetünk, vagy éppen vendéget hívhatunk. Ha azok, akik nekünk fontosak, szintén jól érzik magukat az általunk megteremtett körülmények között. Érdemes
átgondolni, ha ez nincsen így: miért nem érzem magam jól otthon? Itt most, ugye elsősorban a lakókörülményekről beszélek és nem az emberi kapcsolatokról, bár ha nincsen hely, ha sok embernek kell összezárva lennie tartósan, nehézségekbe ütközhet az otthoni pihenés. A pandémia alatt is tapasztaltuk: azok, akiknek lett vagy éppenséggel volt otthon kijelölt terület dolgozni, kisebb visszaesésről számoltak be munkaerejükben a „home office”-hoz való átállásra.

Figyeljünk, oda, hogy van e lehetőségünk azokra a dolgokra, amiket otthon szeretnénk csinálni. Előfordul, hogy a párok az intimitás hiányáról beszélnek, és aztán elmondják, hogy a hálószobájuk egy lerakat, nincs is benne hangulatuk semmihez.

5. A mi ügyfeleink száma zömében hölgyek. Úgy tapasztaljuk, hogy a hölgyek azok, akik az otthon kialakításában nagyobb szerepet vállalnak. Szerinted miért lehet ez? A férfiakat kevésbé érdekelné a lakberendezés? Vagy a döntés közös szokott lenni és a vásárlás feladata a hölgyeké, mert köztudottan jobban szeretnek shoppingolni?

Ez nagyon érdekes kérdés, azt hiszem ez lehetne a híres „fészekrakási „ösztön?  Több nézőpontom is van erre: lehet a hölgyek még mindig sok időt töltenek otthon, vagyis több időt, mint a férfiak, ezért számukra jobban feltűnik, hogy mit is lehetne változtatni, mit lehetne cserélni, hogyan lehetne szebb és jobb az otthon. Egy otthonos helyre mindenki szeret megérkezni. Lehet pont ezért imádkoztak a régi görögök Hérához, a családi tűzhely istennőjéhez, mielőtt berendeztek egy házat. A férfiakat is érdeklik a berendezés, de gyakran inkább a digitális berendezés: mit, mivel és hogyan lehet irányítani. A saját tapasztalatunk az, hogy az „okos” otthonok kialakításában több szerephez is jutnak, örömöt is találnak benne. Az azonban, hogy „szép” vagyis harmónikus legyen az otthon, az inkább szeretik a nőkre bízni.

6. Felújítás, vagy új lakás? Melyik érdekesebb feladat számodra?

Nekem egyértelműen a felújítás, felújított lakás. Jó kihívás, és én nagyon szeretem azokat a tereket, ahol már „laktak”, sírtak, nevettek a falak között. Szeretem azt az érzést, amikor belépek egy „használt, felújítandó” ingatlanba és ki kell újra találni az egészet. Természetesen, az új lakások is jó kihívások, de ezt inkább Ádám viszi nálunk!

7. Milyen hatással lehet az valakire, ha huzamosabb ideig nem megfelelő környezetben él, illetve nem tud egy saját otthont magáénak?

Sajnos, ezt még mindig nem vesszük eléggé komolyan. A lakókörnyezetünk bizonyítottan hatással van a mindennapjainkra, a szokásainkra így ezen keresztül az egész személyiségünkre!! Nem csoda, ha nem érzem jól magam, mert nincsen „hova hazamenni”, mert nem tetszik, vagy rendetlenség van, vagy egyszerűen idegen tőlem a környezet. Ez hat a hangulatunkra, az életmódunkra, és lehangoltabbá tehet bennünket.
Fontos az is, hogy milyen a fekvése az ingatlannak, legyen jó a benapozás, figyeljünk oda, hogy legyen elég fény az otthonunkba. Figyeljünk a színekre, azok is hatással vannak ránk: ha valaki szorong, egy olyan lakás, amiben rendetlenség van, nincsen helye a dolgoknak, tovább növelheti a feszültségét. Amerikai kutatások szerint a figyelemhiányos felnőttek és gyerekek számára a letisztultabb lakókörnyezet a megfelelő, kevesebb stresszről számoltak be azok, akiknek pasztellesebb színekkel volt berendezve az otthonuk. A kék hálószobákban alapvetően többet alszanak az emberek, és még sorolhatnám. Ha kérdések lennének, ezzel kapcsolatosan, például, ha valakinek hangulatzavara van, hogyan tudja számára megfelelően
berendezni a környezetét, állunk rendelkezésre.

8. Milyen egy pszichológus otthona? Neked mit jelent az otthon?

Nekem nagyon sok könyvem van, fontos, hogy legyen számomra egy jó íróasztal, dolgozó sarok. Nem régiben született meg Veronika kislányom, és férjhez mentem, így a „szingli”életemben használt lakásomat most egy családi házra cserélem éppen. Nehéz volt elengednem, de az elköteleződésem része a családi életformához. Ebben a lakásban egy
polgári minimál stílust alkottunk meg ( még Nagy Yvette segítségével), a mostani ház inkább az olasz minimál elemeit viseli magán, színesebb, játékosabb és talán otthonosabb is lesz a családnak.

9. Webáruházunkban nagyon sokféle falburkolat, 3D-s falpanel található. Saját otthonodba mi az amit ezek közül beterveznél, vagy szívesen látnál?

falpanelek nagyon jó dolgok, a dolgozó szobámban, és a bejáratoknál tervezem a felújítás során, hogy különböző elemeket, formákat használni fogok. Szeretnék egy avantgard képet is René Magritte festményei közül a nappaliba Kerma nyomtatott falpanelből. Egy kliensem is most újította fel a konyháját, Flexwall falpaneleket használt és otthonossá varázsolta a régi teret. Nehéz életszakaszban van, a felújítás örömet hozott számára.
választék nagyon nagy, ezért azt szoktam javasolni, hogy menjünk el együtt, nézzünk széjjel a megrendelővel, mi az elképzelés, és csak ezután tervezzük be a munkába. Néha csak egy kis változás, egy nem nagy költségvetésű felújítás is sokat jelenthet az otthonunknak. A
falpanelek ebben verhetetlenek.
Köszönöm a lehetőséget, és az interjút!

Mi is nagyon köszönjük Eszternek, hogy megosztotta velünk gondolatait erről az érdekes témáról! 

Linkek:

Rády Eszter

Kvasz Stúdió

Kerma Design

 

Tovább

Új KERMA műbőr falpanel alakzatok!

A Kerma műbőr falpaneleket már több mint 8 éve gyártjuk és az évek alatt, már több ezer elégedett ügyfelünk otthonát díszítik falpaneljeink. Standard választékunk újabb mintákkal, alakzatokkal bővült!

Az általunk készített KERMA falpanelekből tv falak, ágyvégek, falvédők, előszobafalak és egyéb design faburkolat megoldások születtek. Eddig 5 különböző négyzet és téglalap formák voltak elérhetőek, de mostantól már két háromszög, egy hexagon és egy rombusz alakzat is rendelhető. 

A különböző alakzatokat úgy terveztük, hogy akár egymással is kombinálhatóak. Ennek és a több mint 100 különböző rendelhető műbőr választékunknak köszönhetően a variációs lehetőség szinte végtelen! Webáruházunkban megtekinthető és megrendelhetőek a dekorpanelek. Szívesen segítünk ingyenes tervezéssel és tanácsadással, valamint igénybevehető a szintén ingyenes online tervező programunk is, mellyel bárki megtervezheti saját falvédőjét, tv falát, ágyvégét, előszobafalát. 

Gyártási időnk 4-6 hét. Rendelést webáruházon keresztül, vagy e-mailben tudunk fogadni. Az elkészült falpaneleket GLS-el szállítjuk az ország bármely pontjára. A szállítási költség 20.000 felett ingyenes, alatta 1990Ft. 


Kerma műbőr falpanelek rendelhetőek akár bionemez bevonattal, vagy hamarosan elérhető lesz egy textil kollekciónk is.

Tekintsd meg itt a KERMA falpaneleket: KERMA

Ingyenes színmintákat is igényelhet a KERMA műbőrökből, melyeket postai úton küldünk.
Itt kérheti a mintákat: Ingyenes színminta

Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a műbőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket. 

Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf

Felhasználási terület: A műbőrpanelek különlegessé tesznek minden teret, illetve még kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságukkal tovább növelik a komfortérzetünket. Bátran alkalmazhatjuk őket a lakás minden helyiségében az előszobától a hálószobáig. Nagyon jól mutat például ágyvégként, vagy előszobában, de nagyon hangulatos és meghitt hangulatot kölcsönöz hálószoba fal dekorációként is. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket. 

bőrpanelek tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. 

A műbőrpaneleknél az újdonság abban rejlik, hogy a 10 különböző alakzatban gyártott falpanellel számtalan minta kirakható és különleges, dekoratív falfelületeket kapunk a segítségükkel. A több méret mellé több mint 100-féle szín is párosul, így szinte végtelen számú a lehetséges variáció. 
A panelek alapesetben szivaccsal készülnek, de kérhetők szivacs nélkül vagy vastagabb szivaccsal is, így tovább fokozható a 3D-s hatás.

Egyedi méretű paneleket is legyártunk +25% felár ellenében.

Falpanel tervező programunk segítségével megtervezheti falvédőjét. Itt 5 standard falpanelünkből tud tervezni.

Illetve igényelhet INGYENES KIOSZTÁSI TERVET is. Írjon nekünk az info@kerma.hu email címre.

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!  www.kerma.hu

#burkolatok #kerma #kermadesign  

 

Tovább
«
12