Az év minden napján, télen-nyáron, gondozás, napfény és víz nélkül, zölden pompáznak a Green Designers műnövény faldekorációk. A paneles megoldással könnyen létrehozhatjuk saját oázisunkat, beltéren és kültéren egyaránt!

A virágok, a természet és a növények szeretete bennünk és velünk él! Legyen az egy virágoskert, egy erdei séta, vagy egy szál virág nőnapra...hatással van ránk. A természet egy-egy darabját otthonunkba is becsempésszük cserepes virágok formájában. Melyeket gondozni, locsolni kell, törődést igényelnek.  S bár az igazi felülmúlhatatlan, ma már léteznek az igazit jól imitáló mesterséges műnövény megoldások. Egy ilyen praktikus és dekoratív megoldás a Green Designers műnövény faldekorációk.

Az építészekből és tervezőkből álló Lengyel csapat gondosan megtervezett dekorációkat alkot. A széles, több mint 70 mintából álló standard választékuk mellett akár egyedi felkéréseket is teljesítenek. Legyen az bármilyen nagy felület, vagy különleges helyszín. 

MEGNÉZEM A MINTÁKAT ITT: Green Designers

Ezek a műnövények megtévesztően hasonlítanak az igazihoz. Előnyük, hogy bármilyen sötét helyen is alkalmazhatjuk és nem igényelnek semmilyen törődést. A növények egy rugalmas, műanyag hordozóra vannak rögzítve, melynek a mérete 40x60cm. Igény esetén ezek vághatóak, alakíthatóak. A modulokból gyorsan és könnyedén tudunk bármilyen felületet lefedni, burkolni. A zöld növények használata harmóniát, nyugalmat sugároz. Ha a paneleket kültéren szeretnénk alkalmazni, akkor erre az UV védelemmel ellátott típusokat ajánlja a cég. A panelek felülete antisztatikus, ami megakadályozza a por lerakódását. Előfordul, hogy a nehezebb por lerakódik rajta, amit egyszerűen letürülhetünk, vagy sűrített levegővel lefújhatunk.

Természetes hatású Green Designers műnövény dekorációkat ajánljuk irodák, szállodák, kiállítások, éttermek és otthonaink dekorálására.

Főbb tulajdonságai:

-nem igényel karbantartást

-vízálló

-elrejti a fal hibáit

-házilag, könnyen összeszerelhető

-vágható, alakítható

Ajánljuk figyelmedbe PVC falpanel webáruházunkat is: KLIKK

https://www.kerma.hu/webaruhaz/green-designer-46179/46179/