Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

falpanel-kerma

blogavatar

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! Design falburkolat megoldások!

Utolsó kommentek

Modern előszobafal ötletek KERMA falpanelekből

Egy lakásba, otthonba lépve, amit elsőként megpillantunk valamilyen előtér, fogadó rész, vagy előszoba. Az első benyomás fontossága, talán nem csak az embereknél, de az otthonunkra is igaz lehet. Nem árt, ha az első pillantások az otthonunkba, egy dekoratív, rendezett, praktikus enteriőr benyomását keltik. Ebben segít ötletes megoldásokkal a KERMA műbőr falpanelek!

Egy előszoba  általában otthonunk egyik legkisebb és legkevésbé használt területe, mégis a funkcionalitás mellett  fontos a design is. Méretétől függetlenül minden belépőt itt fogadunk, ez az a hely, ahol a hozzánk érkezőt beljebb invitáljuk otthonunkba, illetve mi magunk is minden nap ide érkezünk haza.  Az előszobában való tartózkodás kimerül az öltözés utolsó mozzanataiban, mint kabát, vagy cipőnk le- és felvétele, vagy a hozzánk érkezők fogadása.  Egy előszobában megoldást kell találni cipőink és egyéb felsőruházatunk tárolására, tehát nem árt egy jó cipős szekrény, fogas és a komfortosság jegyében egy ülőke és egy tükör.  Ezek a bútorok készen vásárolhatók, vagy egy jó asztalossal méretre gyártható. Mi abban nyújtunk különböző ötleteket és segítséget, hogy miként lehet még egyedibbé, trendibbé varázsolni előszobánkat!

KERMA falpanelek különböző, vagyis több mint 100 féle műbőrből készülnek. A műbőr jól tisztítható, tartós anyag, ami mindenképpen előnyös az előszobára nézve is. Műbőreink 3 kategóriába vannak rendezve ár és minőség szerint. Mi ezt a 3 kategóriát BRONZ-SILVER-GOLD néven neveztük el. Falpaneljeink 5 standard méretben készülnek, de bármilyen egyedi méretet is legyártunk az igényeknek megfelelően. A könnyebb választást INGYENES műbőr színminta kéréssel segítjük. Az alábbi linkre kattintva kérheted a KERMA műbőr mintákat: INGYENES MINTA 

zt mindenképpen elmondhatjuk, hogy nagyon sok előszobafal megoldást készítettünk már, de mindegyik más és más volt. Nagyon sok képet és ötletet találsz Facebook oldalunkon,mely biztos inspirálni fog téged! Ha van már ötleted és elképzelésed, akkor írd meg nekünk és mi segítünk a megvalósításban. Ingyenes tervezéssel, vagy akár helyszíni felméréssel segítjük a választást, így lesz az ötletedből valóság, vagyis kész termék, KERMA előszobafal dekoráció!

Munkánk során nagyon sokféle előszobafal dekorációt készítettünk már. Voltak kisebb, egyszerűbb, néhány panelből állók, vagy akár fogasokkal, tükörrel kombinált, cipős ülőkével kiegészített megoldások is. Készült már dekoráció modern, vagy klasszikusabb enteriőrbe is, csillogó, fémes műbőrökből, vagy akár egyedi, nyomtatott műbőrökből is, mely nem előszobafalként, hanem önálló műalkotásként díszítette a falat. Az egyediség, egyedi megoldásokat is jelent, így minden munkánkat egyedi árajánlat és tervek előzik meg, egyezetve megrendelőinkkel.

Ha Te is szeretnél egyedi előszobafal megoldást, írj nekünk, kérj ajánlatot! 

 

kerma előszoba faldekoráció
 


Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! #falpanel #falburkolat

https://pvcpanel.hu/gyik-35

 

Tovább

Képes vagy -dekorálás kattintásokból!


Van egy kellemetlenül üres falfelületed?


A családi albumba már nincs hely, ezért úgy gondolod, hogy a falon jobban mutatna? Készült egy fantasztikus fotósorozat, amelyet vétek lenne nem megmutatni a látogatóknak? A gyerekszobát rengeteg vidám képpel tudod elképzelni csak?

Szeretnéd valamivel feldobni az otthonod? Üresek a falak? Szerencsére erre vannak praktikus módszerek, amelyek sokkal ötletesebbek, mint néhány
falba fúrt portré.

Rétegezz!

Ebben igazán megtudjuk csillogtatni a stílusunkat és a kreatív énünket is - különböző keretek, fekete-fehér fotók és színesek, kicsi keretek és nagyok, kerek vagy szögletes : egymás mögé, levegősen helyezett keretek igazán mesés látványt tudnak nyújtani!
Ne is próbáljunk tökéletességre törekedni, ebben az a szép, hogy olyan szétszórt és mégis művészi! Jól mutat a bejárati ajtónál álló szekrényen, a nappaliban a kandalló felett, de a hálószobában is!
Ha viszont szeretnénk mégis valami egységet csempészni a művészi káoszba, a képek legyenek ugyanazzal a filterrel utólag retusálva, vagy legyenek fekete-fehérek.

Mesélj képekkel

Ez főleg a gyerekszobák egyik kedvenc eleme ahol nemcsak az édes kisbabáról vagy a felcseperedő kis totyogóról vannak fotók, hanem bizony a kedvenc mesehőseiről, édesen megrajzolt állatkáiról is. Ha a szobának vannak vezérszínei, akkor a kereteket egyszerűen ilyenre festhetjük, hogy még autentikusabb hatást adjon - ha van egy kedvenc grafikusunk,
illusztrátorunk érdemes tőle beszerezni a gyermek kedvenc figuráit - feldobja a szobát és sok kedves pillanatot ad majd - nem beszélve anya és apa kreativitásáról akik fantasztikus meséket tudnak szőni ezekből az aranyos grafikákból!

Remekműveket a nappaliba

Nyilván nem várhatjuk el, hogy minden otthon falán ott lógjon egy eredeti Da Vinci vagy épp Van Gogh alkotás, de sok-sok feltörekvő művész van, akire érdemes odafigyelnünk és nyomatot rendelnünk tőlük! Ez sokkal olcsóbb megoldás és mellette pedig támogatjuk is a művészt - ezeket a plakátokat, nyomatokat a nappali, hálószoba és dolgozószoba falára is
tehetjük - válasszunk hozzá stílusában illő keretet és voilá! A hatás semmiképp nem marad el. Ha pedig igazán különleges dologra vágyunk, egy igazi, festett vagy digitálisan festett portré, családi kép teheti elbüvölővé és utánozhatatlanná az összhatást.

Zsinegre fel!

Az egyik kedvenc módszerünkhöz nem kell más, csak néhány fa ruhacsipesz, egy méretre vágott zsineg és rengeteg polaroid fotó! Ha nincs polaroid gépünk akkor sem kell kétségbeesni - sok online képszerkesztő program már rendelkezik ezzel a kerettel, illetve pár ügyes kattintással a már meglévő képeinkből varázsolhatunk polaroidot. Egy kis led világítást is adhatunk hozzá a hatás kedvéért - ezzel a módszerrel garantáltan minden vendég végignézi a polaroid válogatásunkat!

Bárhogy is választunk, mindegyik megoldással csak nyerhetünk.
Elő a fényképalbumokkal!

Ha pedig a Kerma webáruházból szeretnél választani, akkor erre is tudunk megoldást! Fotóidból, vagy kedvenc képeidből készítünk Neked nyomtatott műbőr falpaneleket, melyekből különleges faliképek készülnek! Az elkészült dekoráció, akár mobil panelek is lehetnek, ha nem közvetlenül a falra ragasztod, hanem mondjuk egy vékonyabb bútorlapra. Másik ajánlatunk pedig a Hexart falpanelek, melyek hexagon (hatszög) alakú falpanelekből álló faldekoráció. Itt is van lehetőség saját fotóidból elkészteni a dekorációt. A tervezés ingyenes, kérj ajánlatot tőlünk! 

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!  Design falburkolatok, modern falburkoló panelek

Tovább