A KERMA textilbőr falpanelekből falvédők, tv falak, ágyvégek, előszobafalak és egyéb design faldekorációk alakíthatóak ki. A rengeteg (több mint 100) választható műbőr és a különböző standard és egyedi méretek miatt a variációk száma szinte végtelen!

A több mint 8 éves gyártói tapasztalattal és a sok 1000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött, szeretnénk most néhány ötletet, vagy instrukciót adni a vásárláshoz!

Már tudod mit szeretnél!?

Ha már kialakult, hogy mi lesz a falpanelek funkciója (falvédő, tv fal, ágyvég stb), megvannak az adott fal méretei és a szinekben is van elképzelésed, akkor javasoljuk, hogy elsőként nézz szét GalériánkbanFacebook oldalunkon, ahol rengeteg ötletet és megvalósult munkáinkról találsz fotókat. Ezek biztosan segíteni fognak! Ha olyat találsz, ami elnyerte a tetszésed, akkor küldd el nekünk a fotót! A kapott fotó, a méretek és az elképzeléseid alapján biztos hogy találunk megoldást számodra is!

Kérj ingyenes mintákat!

MIvel fotók és a számítógépen látott színek és minták alapján nagyon nehéz a választás, így lehetőséget biztosítunk ingyenes textilbőr színminták kérésére, melyet az alábbi linkre kattintva érhetsz el: MINTÁK A mintákat postán küldjük el, melynek az átfutási ideje, kb 1 hét. Természetesen a postaköltség is ingyenes! 

Kezdjünk el kommunikálni!

Írd meg nekünk a kiválasztott műbőrök nevét, a pontos méretet, a panelek funkcióját és segítség, ha az adott helyiségről, vagy falrészről is kapunk fotót. Mi ezek alapján készítünk néhány tervet ingyenesen! A tervek készítéséhez azt is írd meg, hogy mely szín(ek) legyenek a dominánsak, milyen méretű panelekkel tervezzünk. A terveket elküldjük e-mailben, melyekből választhatsz, illetve megírhatod, hogy milyen változtatásokat szeretnél! Addig levelezünk és tervezünk, míg el nem érjük a megfelelő, végleges verziót!

Akkor számoljunk!

A kiválasztott, végleges terve küldünk egy árajánlatot. Megírjuk a várható gyártási időt, mely kb 3-4 hét. A szállítási költséget, ami 15.000.- felett ingyenes! Ha az ár elfogadásra került, akkor e-mailben küldünk előlegszámlát, mely a teljes összeg 50%-a szokott lenni. A teljes összeg kiegyenlítése átvételkor esedékes, vagy átutalással. Ezt is megbeszéljük!

...és akkor néhány TIPP!

  1. A kevesebb néha több! Nem javasoljuk, hogy egy adott faldekoráció (falvédő, tv fal, stb) túl sok színből álljon. A legtöbb esetben 2-4 színt, vagy sokszor csak 1-2 színt használunk a tervezéskor. Persze vannak kivételek!

  2. Nagyon jól mutatnak együtt különböző típusú, mintázatú, vagy struktúrájú anyagok is. 

  3. Az esetek 90%ban szivacsos paneleket kérnek tőlünk, de nagyon jól kombinálható együtt a szivacsos és nem szivacsos panel verzió is, mellyel tovább növelhetjük a 3D-s hatást!

  4. Ha előszobafalat szeretnél fogasokkal, akkor tudnod kell, hogy a panelekre előlről nem rakhatóak fel a fogasok, azokat előre ki kell fúrni, különben a műbőr borítást és a szivacsot a fúró felcsavarná és tönkretenné. Ebben szívesen segítünk írásban, vagy telefonon is! 

  5. Ragasztáskor a tubushoz járó “csőrt” nem ajánljuk feltekerni, jobb és könnyebb nélküle a ragasztót kinyomni a tubusból! Tapasztalat! :-) 

  6. Ha az adott dekoráción belül konnektor, kapcsoló, vagy egyéb kiállás van, akkor azt előre jelezd nekünk, mert utólag a panelek nem igazán vághatóak! Viszont ha ezeket tudjuk, akkor simán legyártható! 

  7. A panelek alapesetben  1cm vastag szivaccsal készülnek, de kérheted 2-3cm vastaggal is felárasan. Erre igazából nem szokott szükség lenni, kivétel, ha valamilyen ülőfelület megoldásról van szó. Például előszobafalnál. 

  8. TV fal esetében, nem szükséges és fölösleges a teljes tv mögötti rész panelezése, mivel oda úgy se lát be senki! Kivéve, ha a konzol kihúzható. Viszont még ebben az esetben is számolni kell a konzol méretével és helyzetével a tervezéskor! 

  9. Ha a tervezést Te is szívesen kipróbálnád, akkor erre is lehetőség van! Keresd fel online tervező programunkat itt: Falpanel Tervező. A program mobilon nem használható, csak asztali számítógépen, laptopon. A program egyből számol is, így láthatod, hogy milyen költsége lesz a dekorációnak!

  10. Felrakáskor érdemes először a dekorációt kirakni a földön, hogy lássuk minden panel meg van, jó helyen van! 

  11. Ha a dekorációt szeretnéd a későbbiekben máshová áthelyezni, akkor mindenképpen egy natur bútorlapra érdemes rögzíteni a paneleket, a lap pedig legyen felfúrva, mely így levehető.

Ha további segítségre van szükséged, vagy kérdésed van, akkor írj nekünk, vagy hívj! 

kerma design falpanelek